Távsegítség
Kosár
Fiókom
Poly Plantronics Studio R30 Webkamera Grey
Poly Plantronics Studio R30 Webkamera Grey
Poly Plantronics Studio R30 Webkamera Grey
Poly Plantronics Studio R30 Webkamera Grey
Termék adatai

Poly Plantronics Studio R30 Webkamera Grey

Cikkszám: 2200-69390-101
Video:4K, Mic, USB 2.0, Autófókusz
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
244 692 Ft
Instock
db

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ USB-VIDEÓSÁV KIS KONFERENCIATEREK SZÁMÁRA
A Poly Studio R30 USB videosáv egyszerűbbé, élénkebbé és befogadóbbá teszi a megbeszéléseket, mint valaha. A Poly DirectorAI technológia olyan dinamikus kameraélményt kínál, amely mindenkit mindig képben tart. Élvezze a gazdag hangzást, amely kiszűri a háttérzajt, így minden résztvevő tisztán hallható. A Poly Studio R30 még kis helyiségekben is mindenkinek megszólal.

4K FELBONTÁS ÉS TELJES 120 FOKOS LÁTÓMEZŐ
A kiváló minőségű videó az egész szobát rögzíti, így tökéletes csoportos hívási megoldást kínál. Mindenki látható a képen, és a 4K videó lehetővé teszi a digitális zoomot anélkül, hogy a kép tisztaságából egy pixel is elveszne.

AZ ERŐTELJES HANGZÁS MINDENKINEK HANGOT AD
A Poly Studio R30 fejlett, több mikrofonos tömbje pontosan rögzíti az Ön hangját, míg az Acoustic Fence és a NoiseblockAI technológiák távol tartják a zavaró zajokat. Erőteljes hangszórója akusztikus felfüggesztést kínál, amely a hangokat élesen és tisztán tartja.

PONTOSAN PONTOS HANGSZÓRÓKÖVETÉS ÉS PROFESSZIONÁLIS MINŐSÉGŰ CSOPORTKERETEZÉS
A Poly DirectorAI technológia hozzáadja az automatikus követést a páratlan videoélmény megteremtéséhez. Olyan ez, mintha egy rendező lenne a szobában, aki gondoskodik arról, hogy mindenki tisztán lásson.

ÚGY TERVEZTÉK, HOGY BÁRMILYEN HELYET JAVÍTSON
A könnyen használható kijelzőtartó alapfelszereltség, de ha nagyobb rugalmasságra van szüksége, mi állunk a háta mögött. Kínálunk fali tartót, valamint a Poly Studio R30 kompatibilis a szabványos állványtartókkal. Bármelyik beállítást is választja, csak csatlakoztassa laptopjához, és rekordsebességgel csatlakozhat a megbeszélésekhez.

INTELLIGENS BETEKINTÉS, MÉRETEZHETŐ MENEDZSMENT
A Poly Lens szoftver láthatóságot és vezérlést biztosít az IT-csapatok számára a hang-, videó- ​​és headset-eszközök felett. Telepítse, konfigurálja, frissítse, és értékes betekintést nyerjen egy vagy több ezer végpontból egyetlen méretezhető platformon. A Poly Lens leegyszerűsíti: nincs szükség nehéz IT-emelésre.

AZ ÖN SZÁMÁRA TERVEZTÉK
Hozza ki a legtöbbet Poly-eszközeiből. Egyetlen kényelmes alkalmazással kezelheti az összes kompatibilis eszközt. Tartsa naprakészen a szoftvert, kezelje a beállításokat, és használja a személyes egészség- és wellness emlékeztetőket, hogy egész nap koncentrált és energikus maradjon. A Poly Lens alkalmazással személyre szabhatja eszközeit, hogy azok úgy működjenek, ahogyan Ön is.

MINDENHOL DOLGOZUNK
A polivideó megoldások gyerekjátékossá teszik a találkozókat. Használja a felhőalapú videóalkalmazásokat, hogy teljes élményben legyen része az általa ismert és kedvelt funkciókkal. Vagy használjon szabványalapú SIP- és H.323-kompatibilitást a különböző felhőalapú videoszolgáltatásokhoz való csatlakozáshoz a nap folyamán.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned