Távsegítség
Kosár
Fiókom
Poly Plantronics Studio X30 AiO Video Bar
Poly Plantronics Studio X30 AiO Video Bar
Poly Plantronics Studio X30 AiO Video Bar
Poly Plantronics Studio X30 AiO Video Bar
Termék adatai

Poly Plantronics Studio X30 AiO Video Bar

Cikkszám: 842V0AA#AC3
Konferencia kamera
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
1 097 055 Ft
Instock
db

Bemutatjuk a kis helyiségekhez készült többfunkciós videoegységet, amely felső kategóriás teljesítményt nyújt. Beépített támogatást nyújt a fő felhőalapú videoszolgáltatásokhoz.

Egyszerű üzembe helyezés

Pillanatok alatt előkészítheti a kisméretű helyiségeket. Nincs szükség PC-re – beépített támogatást nyújt a Microsoft Teamshez és a Zoomhoz hasonló felhőalapú szolgáltatásplatformokhoz. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyen elhelyezhető egy kijelző tetején vagy alatta a legfeljebb hat férőhelyes tárgyalótermekben.


Profi minőségű teljesítmény

Az intelligens keretezés erősíti a kapcsolatot a hívás többi résztvevőjével. A gépi tanuláson alapuló Poly NoiseBlockAI technológiával kizárhatja a zavaró zajokat. Emellett egyszerűen megoszthatja a tartalmakat vezetékes és vezeték nélküli kapcsolaton.

Intelligens kameratechnológia

A hibrid értekezletek minden résztvevője számára egyforma élményt biztosíthat a Poly DirectorAI intelligens kameratechnológiájával, amellyel többféle keretezési mód közül választhat.

4K kamera

Egy pixeles videón senki nem a legjobb formáját hozza. A 4K UltraHD videóval részletgazdagabb és valósághűbb értekezleteket tarthat.


Zajszűrési innovációk

A külső zajok és háttérbeli beszélgetések könnyen megzavarhatják a hibrid értekezleteket. A Poly NoiseBlockAI és az Acoustic Fence technológia használatával kordában tarthatja az értekezletek háttérzaját.


Sugárformázó mikrofon

A következő generációs sugárformázó mikrofon a helyiségben tartózkodó összes személy hangját tisztán érzékeli, így mindenki könnyedén kommunikálhat.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned