Távsegítség
Kosár
Fiókom
Poly Plantronics Voyager Focus UC XS B825-M Wireless Bluetooth Headset Black
Poly Plantronics Voyager Focus UC XS B825-M Wireless Bluetooth Headset Black
Termék adatai

Poly Plantronics Voyager Focus UC XS B825-M Wireless Bluetooth Headset Black

Cikkszám: 202652-106
Headset, 2.0, 20Hz-20kHz, Mikrofon, Wireless, Black, Bluetooth
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
138 061 Ft
Instock
db
Nem mindig könnyű elintézni a dolgokat, ha annyi minden történik körülötted, de ez a headset segít. A Voyager Focus UC fejhallgatóval folytatott hívások a beszélgetésre összpontosító hangzással rendelkeznek, amely a háttérzajok nélkül, tisztán adja vissza a hangját. Szeret zenére dolgozni? Szerencséje van, a lenyűgöző, magával ragadó hangzásnak köszönhetően.

Kiváló hangzás és zajszűrés

Élvezze a zavartalan telefonálást az aktív zajszűrő (ANC) technológiának köszönhetően. És ne aggódjon a természetellenes és túlzott zajblokkolás miatt - számíthat a tökéletes egyensúlyra a hangkomfort érdekében. Párosítsa ezt a Poly legendás hangtechnológiájával, és páratlan élményben lesz része.

Egyszerű csatlakozás

A Voyager Focus UC headset zökkenőmentes csatlakozást kínál a számítógépéhez és az okostelefonjához, és úgy működik, ahogyan Ön is. Az akár 98 láb/30 méteres vezeték nélküli hatótávolsággal élvezheti a mobilitást, miközben a hívások és a zene kristálytiszta marad, akár az íróasztalánál, akár a tárgyalóban vagy a konyhában tartózkodik.

Gyors némítás

Uralkodjon a beszélgetéseken az intelligens némítással és a beépített intelligens érzékelőkkel. Könnyedén elnémíthatja/feloldhatja a némítást egy gombnyomással, vagy egyszerűen a fejhallgató levételével és visszahelyezésével. Ha némítás közben próbál beszélni, a dinamikus némítási riasztás hangos figyelmeztetést ad. Kényelmes, igaz?

HiFi hangzás

Készen állsz a zene felpörgetésére? Csináljuk ezt. A Voyager UC fejhallgató gazdag basszust, éles magas hangokat és természetes középhangokat biztosít gyönyörű sztereó hangzásban. A zenét szünetelteti, amikor leveszi a fejhallgatót, és folytatja, amikor felveszi. Az intelligens mikrofonbuminak köszönhetően pedig a hangerő és a zeneszámok vezérlése automatikusan alkalmazkodik.

Testreszabhatóság

Hozza ki a legtöbbet Poly készülékéből a Poly Lens alkalmazással. Tartsa naprakészen a szoftvereket, kezelje a személyes beállításokat, használja a személyes egészségügyi és wellness-emlékeztetőket, hogy egész nap koncentrált és energikus maradjon. A Poly Lens alkalmazáshoz való csatlakozással az informatikusok jobb szolgáltatást és támogatást tudnak nyújtani, amikor szükség van rá.
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned