Távsegítség
Kosár
Fiókom
QNAP NAS TS-435XeU-4G (4GB) (4HDD)
QNAP NAS TS-435XeU-4G (4GB) (4HDD)
QNAP NAS TS-435XeU-4G (4GB) (4HDD)
Termék adatai

QNAP NAS TS-435XeU-4G (4GB) (4HDD)

Cikkszám: TS-435XEU-4G
SATA, 4xHDD, 4x10/100 LAN, 2x2,5GbE LAN, 2x10GbE LAN, 2xUSB 2.0, 2xUSB 3.2, 3,5"
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
402 222 Ft
Instock
db

A kompakt és funkciókban gazdag TS-435XeU professzionális minőségű, négymagos NAS megoldást kínál rövid mélységű, rackba szerelhető kialakítással. A natív 10 GbE SFP+ és 2,5 GbE csatlakozás és az M.2 NVMe SSD bővítőhelyek - a gyorsítótárazás támogatásához - lehetővé teszik a vállalkozások számára a mindennapi feladatok hatékony elvégzését, beleértve a fájlok biztonsági mentését és visszaállítását, ezzel növelve a csapatmunka hatékonyságát és produktivitását. A TS-435XeU helytakarékos és kompakt kialakítása megkönnyíti a telepítést a kisebb méretű szekrényekbe vagy a sűrűn kábelezett helyekre. A több üzleti alkalmazás (beleértve a fájlmegosztást és szinkronizálást, a pillanatkép védelmet, a konténeres tárolást, a felhőalapú átjárókat és videó streaminget), a bővíthető tárolókapacitás és igény szerinti telepítésű alkalmazások támogatásával a TS-435XeU jelenti az ideális, költséghatékony, belépőszintű rack kialakítású NAS megoldást.

2 x 10 GbE SFP+ port
Az kétportos 10 GbE SFP+ csatlakozás felgyorsítja az intenzív fájlhozzáférést, az erőforrásigényes biztonsági mentési/helyreállítási feladatokat és a médiaátvitelt is.

2 x 2,5 GbE port
Az akár 5 Gbps átviteli sebesség a két beépített 2,5 GbE (2.5G/ 1G/ 5GbE ) portokon a port trönkölés konfigurálásával érhető el.

SSD gyorsítótárazás
A két M.2 PCIe Gen 3 NVMe SSD foglalat lehetővé teszi a gyorsítótár használatát vagy az SSD tárolókészletek létrehozását a jobb teljesítmény érdekében.

Konténeres alkalmazások
Hozz létre több konténeres alkalmazást a különböző alkalmazások és szolgáltalások futtatásához.

Felügyeleti rendszer
Építs alacsonyabb eszközbirtoklási költséggel és nagyobb skálázhatósággal rendelkező felügyeleti rendszert az előfizetés-alapú QVR Elite intelligens felügyeleti megoldással.

Rugalmas tárolóbővítés
Növeld a tárolókapacitást a QNAP bővítőegységeivel, hogy megfelelj a növekvő adatok igényeinek.

Gyártó: QNAP
LAN: 2x10GLAN
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned