Távsegítség
Kosár
Fiókom
QNAP NAS TS-832PX-4G (4GB) (8xHDD)
QNAP NAS TS-832PX-4G (4GB) (8xHDD)
QNAP NAS TS-832PX-4G (4GB) (8xHDD)
QNAP NAS TS-832PX-4G (4GB) (8xHDD)
QNAP NAS TS-832PX-4G (4GB) (8xHDD)
QNAP NAS TS-832PX-4G (4GB) (8xHDD)
Termék adatai

QNAP NAS TS-832PX-4G (4GB) (8xHDD)

Cikkszám: TS-832PX-4G
NAS, 3,5"/2,5", SATA, Memória 4GB, 8xHDD, 2x2,5GbE LAN, 2x10GbE LAN, 3xUSB 3.2, PCIe Slot
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
523 253 Ft
Instock
db

A négymagos 1,7 GHz-es TS-832PX nyolc 3,5 hüvelykes SATA 6 GB/s meghajtórekesszel rendelkezik, amely széleskörű tárolási lehetőséget kínál számos alkalmazás számára és a mindennapi használathoz. A két 10GbE SFP+ és a két 2,5 GbE LAN porttal a TS-832PX támogatja a következő generációs hálózatokat a sávszélesség-igényes alkalmazások számára, valamint gördülékeny fájlhozzáférést és megosztást biztosít. Támogatja a különböző PCIe-kártyákat is, beleértve a QM2-kártyákat, amelyek engedélyezik az M.2 SATA/NVMe SSD gyorsítótárazást és a Qtier auto-tiering tárolást a NAS teljesítményének fokozása érdekében.

Támogatja az AES-128-GMAC protokollt az SMB-aláírás gyorsításhoz
Az SMB-aláírás (más néven biztonsági aláírás) az SMB-protokoll egyik biztonsági mechanizmusa. A magas szintű biztonságot igénylő üzleti alkalmazások esetében az SMB-aláírás növeli a fájlmegosztás biztonságát a lehallgatási támadások elleni védelemmel. Az SMB-aláírás azonban negatívan befolyásolhatja az adatátviteli teljesítményt. A QTS 5.1.0 támogatja az AES-128-GMAC aláírás gyorsítását (csak Windows Server 2022® és Windows 11® kliensek esetén), ami nemcsak az SMB 3.1.1-hez képest növeli jelentősen az adatok aláírásának hatékonyságát, de fokozza a NAS-rendszer CPU-használatát, a biztonság és a teljesítmény legjobb egyensúlyát biztosítva.

Nagy teljesítményű 10 GbE és 2,5 GbE kapcsolat
A TS-832PX két 10 GbE SFP+ és két 2,5 GbE LAN RJ45 porttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nagy sebességű hálózatok kiépítését, valamint támogatják a port trönkölést és a feladatátvételt a hálózati infrastruktúra megerősítéséhez. A QNAP számos nagy sebességű hálózati megoldást is kínál, beleértve a 10 GbE/2,5 GbE menedzselhető/nem menedzselhető switch-cseket és hálózati adaptereket, amelyek segítségével költséghatékony, nagy sebességű hálózati környezet építhetsz ki.

Bővítsd ki a NAS funkcionalitását egy PCIe kártyával
A PCIe Gen 2.0 foglalattal a TS-832PX nagy rugalmasságot biztosít a NAS funkcionalitása és a lehetséges alkalmazások bővítéséhez. A rendszer teljesítményének optimalizálása érdekében telepíts egy QNAP QM2 kártyát az M.2 SATA/NVMe SSD gyorsítótárazáshoz/10 GbE-kapcsolathoz és használd a Qtier szolgáltatást az optimális rendszerteljesítményhez. Használhatsz egy QNAP WiFi 6 (802.11AX) hálózati kártyát is egy vezeték nélküli környezet kialakításához. További lehetőségek közé tartoznak a QXG 5 GbE/2,5 GbE hálózati adapterek és az USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) bővítőkártyák. Mindezek biztosítják, hogy a TS-832PX egyszerűen bővíthető legyen a jövőbeli követelményeknek való megfeleléshez.

Védd meg fontos adataid a pillanatképekkel
A pillanatképek teljes mértékben rögzítik a NAS rendszer állapotát és a metaadatait, amelyek használhatók a fájlok gyors visszaállítására egy korábban rögzített állapot alapján, ha azok véletlen törlés/módosítás, vagy zsarolóvírus áldozatául estek. A QNAP pillanatképek blokk alapúak és csak módosított adatokat rögzítenek. Ez nem csak tárhelyet takarít meg, hanem csökkenti az adatok biztonsági mentéséhez és visszaállításához szükséges időt is. A TS-832PX akár 256 pillanatfelvételt támogat NAS-onként és akár 64 pillanatfelvételt támogat kötetenként vagy LUN-onként.

Többpontos biztonsági mentés, hozzáférés és szinkronizálás
A TS-832PX támogatja a népszerű fájlmegosztási protokollokat (beleértve az SMB/CIFS, AFP és NFS) Windows®, Mac® és Linux®/UNIX® eszközökhöz. A Qsync-kel (egy olyan segédprogram, amely a QNAP NAS-t biztonságos, nagy kapacitású adatközponttá alakítja a fájlok szinkronizálása segítségével) a TS-832PX-re feltöltött fájlok minden társított eszközön elérhetőek lesznek (beleértve a számítógépeket, laptopokat és mobileszközöket). A Hybrid Backup Sync segít a TS-832PX adatainak biztonsági mentésében vagy szinkronizálásában egy másik QNAP NAS-ra, távoli kiszolgálóra vagy felhőalapú tárolóra (beleértve a Microsoft One Drive®-ot, a Google Drive™-ot és a Dropbox®-ot) a katasztrófa utáni helyreállításhoz.

Intelligens AI fényképkezelés
A QuMagie integrálja a QuMagie Core AI képfelismerő technológiát az arcfelismeréshez, a tárgyak azonosításához és a fényképek földrajzi címkézéshez. A hasonló fényképeket emberek, helyszínek és tárgyak alapján kategóriába sorolja. A QuMagie testre szabható mappaikonokkal, iOS® Live Photo display támogatással és hatékony keresőeszköztárral rendelkezik, hogy a lehető legjobb fotókezelési és képmegosztási megoldást kínálja.

Alacsony késleltetésű hozzáférés a felhőben tárolt fájlokhoz a felhőtároló átjárók segítségével
A felhőtároló átjárók telepítésével és a helyi gyorsítótár használatával a TS-832PX-t egyszerűen használhatod a felhőadataid tárolásra, biztonsági másolatok készítésre és az adatok helyreállítására alacsony késleltetésű hozzáféréssel, ezzel innovatív hibrid felhőélményt biztosítva.


Gyártó: QNAP
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned