Távsegítség
Kosár
Fiókom
QNAP NAS TS-H1887XU-RP-E2334-16G (16GB) (12xHDD + 6xSSD)
QNAP NAS TS-H1887XU-RP-E2334-16G (16GB) (12xHDD + 6xSSD)
QNAP NAS TS-H1887XU-RP-E2334-16G (16GB) (12xHDD + 6xSSD)
QNAP NAS TS-H1887XU-RP-E2334-16G (16GB) (12xHDD + 6xSSD)
Termék adatai

QNAP NAS TS-H1887XU-RP-E2334-16G (16GB) (12xHDD + 6xSSD)

Cikkszám: TS-H1887XU-RP-E2334-16G
NAS, 3,5"/2,5"+2,5", SATA, Memória 16GB, 18xHDD, 2x2,5GbE LAN, 2x10GbE LAN, 4xUSB 3.2, HDMI , PCIe Slot
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
2 312 556 Ft
Instock
db

A nagy kapacitású TS-h1887XU-RP egy következő generációs Intel® Xeon® E-2300 sorozatú processzorral érkezik, támogatja az akár 128 GB DDR4 ECC-memóriát és hibrid HDD/SSD tárolóarchitektúrát biztosít, amely egyensúlyban tartja a teljesítményt és a költségeket a megbízható szerverszintű teljesítmény garantálásához. A ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszert futtató TS-h1887XU-RP nagy hangsúlyt fektet az adatok integritására a beágyazott adatduplikációval, a szinte korlátlan pillanatképekkel, a valós idejű SnapSync-el és a QSAL (QNAP SSD Antiwear Leveling) segítségével. Ideális tárolási megoldást biztosít, amely megfelel a fájlszerverekkel, a virtualizációs szerverekkel, a VDI-vel és a biztonsági mentéssel és -visszaállítással kapcsolatos üzleti elvárásoknak.

Erőteljes Intel® Xeon® E processzor, akár 128 GB DDR4 ECC-memóriával
Az erőforrásigényes üzleti munkaterhelésekhez tervezett TS-h1887XU-RP rendkívüli számítási teljesítményt nyújt a virtuális gépek ellátásához. Az akár 128 GB-os DDR4 ECC-memóriával – többfeladatos munkavégzés igényeinek támogatásához – a TS-h1887XU-RP költséghatékony és megbízható szerverszintű teljesítményt kínál, hogy megfeleljen a növekvő üzleti IT-igényeknek.

Hibrid tárolási architektúra, SSD-gyorsítótárazásra optimalizálva
A hagyományos tárolótömbökhöz képest a TS-h1887XU-RP hibrid tároló egyensúlyban tartja a költségeket, a teljesítményt és a kapacitást. A tizenkét 3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s meghajtórekesszel és a hat 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s SSD-foglalattal érkező TS-h1887XU-RP támogatja az SSD-gyorsítótárazást, hogy javítsa az IOPS-intenzív munkaterhelést a létfontosságú adatok eléréséhez.

Hybrid Backup Sync – tobbszoros biztonsagi mentes adataid vedelmenek biztositasaert
A 3-2-1 adatmentesi strategiaval es a megbizhato katasztrofa utani helyreallitasi tervvel biztos lehetsz abban, hogy az adataid biztonsagban vannak. A QNAP NAS-on tarolt biztonsagi mentesekrol tovabbi masolat keszitheto egy masik QNAP NAS-ra, tavoli szerverre vagy felhoalapu tarhelyre, szukseg eseten pedig gyorsan visszaallithato.

Szerverszintű hardverek: Erős és nagy teljesítményű
A TS-h1887XU-RP kiemelkedő hardverrel és bővíthető architektúrával rendelkezik, amely lehetővé teszi az optimális teljesítményt és flexibilitást, hogy megfeleljen a különféle alkalmazási követelményeknek.

10 GbE és 2,5 GbE kompatibilis. Gyorsaság a sávszélesség-igényes feladatokhoz.
A TS-h1887XU-RP két 2,5 GbE RJ45-portot (visszafelé kompatibilis az 1 G/100 M sebességgel) és kétportos 10 GBASE-T-csatlakozást biztosít. A porttrönkölés és a feladatátvétel támogatása megnöveli a sávszélességet és a megbízhatóságot a létfontosságú alkalmazásoknál, beleértve a virtualizációt, a nagy fájlátvitelt, a nagy sebességű biztonsági mentést és -helyreállítást és a valós idejű alkalmazásokat. A QNAP kínálatába számos olyan menedzselhető és nem menedzselhető 10 GbE/2,5 GbE switch tartozik, amelyek segítséget nyújtanak a szervezeteknek a nagy sebességű, biztonságos és méretezhető hálózati környezet kialakításában a költségvetés túllépése nélkül.

Rugalmas PCIe Gen 4 bővítőhely
A TS-h1887XU-RP egy PCIe Gen 4 foglalattal érkezik. A PCIe Gen 3 I/O-teljesítményének kétszeresével a TS-h1887XU-RP képes kihasználni a PCIe-kártyák előnyeit a tárolórendszer képességeinek kibővítéséhez.

A ZFS alapú QuTS hero operációs rendszer fokozza a NAS teljesítményét és az adatok integritását
A QuTS hero egyesíti az alkalmazás-központú QTS-t a 128 bites ZFS fájlrendszerrel, ezzel biztosítva- rugalmas tárolókezelést, átfogó adatvédelmet és optimalizált teljesítményt, hogy csökkentse a komplexitást és növelje a teljesítményt a modern IT környezetek számára. A tárolás menedzsmenttől, a virtualizáción át az együttműködéses multimédiás munkafolyamatokig a QuTS hero modernizálja az üzleti szempontból kritikus feladatokat.

A beágyazott adatdeduplikáció, a -tömörítés és a zsugorítás javítja az SSD-k tartósságát
A QuTS hero támogatja a fejlett blokkalapú adatcsökkentő technológiákat (beleértve a beágyazott adatdeduplikációt, -tömörítést és -zsugorítást) a fájlok méretének csökkentése, a tárolási kapacitás megőrzése és a teljesítmény optimalizálása érdekében. Például, ha egy NAS húsz virtuális gépét ugyanazzal a sablonnal replikálják, akkor mind a húsz virtuális gép tárhelyigénye csökkenthető akár 95%-kal. Akár elsődleges, akár tartalék tárolóként működik, a TDS-h2489FU optimalizálja a tároló kihasználtságát, hogy megbízható tárolási sarokkövet nyújtson a big data korszakában. A teljesen flashalapú megoldások magasabb költséghatékonysággal rendelkeznek, emellett javítják a véletlenszerű írási teljesítményt és az SSD-k élettartamát.

Átfogó mentési és katasztrófa utáni helyreállítási megoldás
A TS-h1887XU-RP több különféle alkalmazást támogat, amelyek minden biztonsági igénynek megfelelnek. Kövesd a biztonságos informatikai bevett szokásokat a fájlok és a készülék tartalmának rendszeres biztonsági mentésével, így szükség esetén könnyedén visszaállíthatod azokat.

A többverziós pillanatképek csökkentik a ransomware-fenyegetéseket
A TS-h1887XU-RP támogatja a blokk-alapú pillanatfelvételeket, amelyek bármikor képesek rögzíteni a rendszer állapotát. Ez megvédi adatokat, hogy azok bármikor visszaállíthatók legyenek, ezzel nagymértékben segítve a ransomware fenyegetések csökkentését.


Gyártó: QNAP
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned