Távsegítség
Kosár
Fiókom
QNAP NAS TS-H973AX-32G (32GB) (9HDD)
QNAP NAS TS-H973AX-32G (32GB) (9HDD)
QNAP NAS TS-H973AX-32G (32GB) (9HDD)
Termék adatai

QNAP NAS TS-H973AX-32G (32GB) (9HDD)

Cikkszám: TS-H973AX-32G
SATA, 9xHDD, 2x2,5GbE LAN, 1x10GbE LAN, 3xUSB 3.2, 1xUSB-C, 3,5" or 2,5"
Garancia: 60 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
766 383 Ft
Instock
db

Az AMD Ryzen™ V1000 sorozatú, négymagos V1500B processzorral és a 10 GbE/2,5GbE csatlakozással rendelkező 9-lemezes TS-h973AX nagy kapacitású hibrid tárolási infrastruktúra kiépítését teszi lehetővé egy kompakt kialakításban. Az öt 3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps meghajtórekesszel, két 2,5 hüvelykes U.2 NVMe SSD bővítőhellyel (az 1. és 2. bővítőhely egyaránt támogatja az U.2 NVMe és a SATA SSD-ket), valamint két 2,5 hüvelykes SATA 6 Gbps SSD foglalattal a TS-h973AX képes kihasználni az SSD gyorsítótárazás előnyeit az IOPS-igényes alkalmazások fokozása érdekében. A ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszerrel a TS-h973AX biztosítja az adatok integritását és támogatja a blokk-szintű beágyazott adat- deduplikációt és tömörítést, a szinte korlátlan pillanatképek létrehozását és a valós idejű SnapSync-ket a vállalkozás működése szempontjából kritikus fájlszerverek támogatásához, valamint a virtualizációs szerverek, az együttműködéses videószerkesztés, valamint a hatékony adatmentés és helyreállítás fokozásához, emellett az üzleti szintű teljesítmény nagyobb megbízhatóságot és alacsonyabb költségű kiadást eredményez.

Optimalizált SSD teljesítmény és élettartam
Telepíts nagy teljesítményű, U.2 NVMe PCIe Gen 3 x4 vagy SATA 6 Gb/s SSD-ket a dedikált foglalatokba a gyorsítótár engedélyezéséhez és a véletlenszerű I/O teljesítmény fokozásához.

10 GbE/2,5 GbE csatlakozás
A 10 GBASE-T és a két 2,5 GbE LAN port felgyorsítja a virtualizációt, az intenzív fájlhozzáférést, a nagy megterhelésű biztonsági mentési/helyreállítási feladatokat és a médiaátvitelt.

SaaS biztonsági mentés és helyreállítás
Tapasztald meg az üzleti szintű biztonsági mentési központ előnyeit, amely támogatja a felhőadatok és a virtuális gépek biztonsági mentését/visszaállítását (beleértve a Google™ Workspace-t, a Microsoft 365®-öt, a VMware®-t és a Hyper-V-t).

Virtualizációs alkalmazások
Hozz létre több virtuális gépet és konténert a különböző alkalmazások végrehajtásához a TS-h973AX-n.

Felhőtároló átjáró
A felhőtároló átjárók hibrid felhő-alkalmazásokat valósítanak meg a NAS-on fenntartott gyorsítótár használatával az alacsony késleltetés biztosításához.

Rugalmas tárolóbővítés
Rugalmasan méretezheted a teljes tárolókapacitást USB bővítőházak (TR vagy TL sorozatú JBOD) csatlakoztatásával, hogy megfelelj a vállalkozásod növekekvő igényeinek.

Két U.2 NVMe PCIe Gen 3 x4 SSD foglalat az optimális I/O teljesítmény és az alacsony késleltetés érdekében
A TS-h973AX négy 2,5 hüvelykes SSD bővítőhellyel rendelkezik, melyek közül az 1-es és a 2-es bővítőhely egyaránt támogatja a nagy teljesítményű U.2 NVMe PCIe Gen 3 x4 vagy gazdaságos SATA 6 Gb/s megoldásokat. Az alacsony késleltetési igényű alkalmazások futtatásához kihasználhatod az U.2 NVMe PCIe Gen 3 x4 SSD-k előnyeit, amelyek akár 32 Gb/s sávszélességet is képesek biztosítani az optimalizált teljesítmény és nagyobb hatékonyság elérése érdekében. Használd a QNAP QDA-adaptert az U.2 NVMe SSD-k költséghatékony M.2 NVMe SSD-kre történő cseréjéhez a magas szintű teljesítmény fenntartása és a nagyobb költségmegtakarítás érdekében.

Használd ki az M.2 PCIe NVMe SSD - U.2 adapter lehetőségeit
Telepíts egy vagy több QDA adaptert a TS-h973AX-be (Slot 1 és Slot 2) a PCIe sávszélesség költséghatékony módon történő kihasználásához és használj M.2 PCIe NVMe SSD-ket az U.2 SSD megoldások helyett az adatintenzív alkalmazások optimalizálásához. Ennek további előnyei közé tartozik IOPS teljesítmény növelése is az SSD gyorsítótárazás konfigurálását követően. A felhasználók a QTS Storage & Snapshots Manager segítségével egyszerűen ellenőrizhetik a meghajtók állapotát, valamint kezelhetik az SSD használatának lehetőségeit. A QDA adapterbe telepített M.2 SSD működés közben is cserélhető.

• QDA-UMP : M.2 PCIe 3.0 x4 NVMe SSD-vel használható
• QDA-U2MP*: Két M.2 PCIe 3.0 x4 NVMe SSD-vel használható
• QDA-UMP4: M.2 PCIe 4.0 x4 NVMe SSD-vel használható (kompatibilis a PCIe 3.0-val)

Korszerűsítsd a nagy méretű fájlátvitelt és a videószerkesztést a 10 GbE és a 2,5 GbE kapcsolatok használatával
A TS-h973AX két 10 GBASE-T Multi-Gig (10 G/5 G/2,5 G/1 G, 100M) és két 2,5 GbE RJ45 (2,5 G/1 G/100 M) porttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nagy sebességű hálózatok kiépítését, valamint támogatják a port trönkölést és a feladatátvételt a hálózati infrastruktúra megerősítéséhez. A QNAP számos nagy sebességű hálózati megoldást is kínál, beleértve a 10 GbE/2,5 GbE menedzselhető/nem menedzselhető switch-cseket, a 2,5 GbE/5 GbE/10 GbE PCIe bővítőkártyákat és az 5 GbE USB adaptereket, amelyek segítségével költségbarát, nagy sebességű hálózati környezet építhetsz ki az együttműködés hatékonyságának fokozása érdekében.

A ZFS alapú QuTS hero operációs rendszer fokozza a NAS teljesítményét és az adatok integritását
A QuTS hero egyesíti az alkalmazás-központú QTS-t a 128 bites ZFS fájlrendszerrel, ezzel rugalmas tárolókezelést, átfogó adatvédelmet és optimalizált teljesítményt biztosítva, így csökkentve a komplexitást és növelve a teljesítményt a modern IT környezetek számára. A tárolás menedzsmenttől, a virtualizáción át az együttműködéses média munkafolyamatokig a QuTS hero modernizálja az üzleti szempontból kritikus feladatokat.



Gyártó: QNAP
LAN: 1x10GLAN
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned