Távsegítség
Kosár
Fiókom
Raidsonic Icy Box IB-MAG103B-T Professional Microphone Boom Arm Black
Termék adatai

Raidsonic Icy Box IB-MAG103B-T Professional Microphone Boom Arm Black

Cikkszám: IB-MAG103B-T
Állvány, Black, Gamer
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
25 354 Ft
Instock
db

Az IB-MAG103B-T kiváló minőségű alumínium konstrukcióval, belső rugóval és integrált kábelkezeléssel rendelkezik, hogy professzionális stúdióminőségű élményt nyújtson. A belső rugók könnyed 360°-os beállítást tesznek lehetővé, így minden alkalmazásra készen áll. Legyen szó játék streamelésről, podcast-adásról vagy közvetítésről, ez egy tökéletes megoldás, amely éppúgy bejön neked, mint a közönségednek.

Rugalmas
A mikrofonkar rugalmas mikrofonpozíciót kínál, amely az Ön kívánsága szerint állítható. Ebben segít a 360°-ban forgatható gém, amely a kívánt pozíció rögzítésére szolgáló forgatógombbal is fel van szerelve. Az összecsukható ollókar lehetővé teszi a kompakt tárolást és a mikrofonkar könnyű szállítását.

Kétféleképpen rögzíthető
A mikrofonkar kétféleképpen rögzíthető biztonságosan az asztallaphoz. Ha az asztalán van egy bemélyedés, a monitor kart az asztallaphoz rögzítheti az asztali tömítőgyűrű segítségével. Ellenkező esetben használhatja a szorítótalpat. Az asztallap vastagsága mindkét esetben 10 és 60 mm között változhat. A tartozékok a szállítási terjedelem részét képezik.

Szinte bármilyen mikrofonhoz
Az IB-MAG103B-T 3/8 és 5/8 univerzális menetes csatlakozással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen általános mikrofont könnyedén csatlakoztathat. Plusz az egyes karszegmensekben találhatók a dupla felfüggesztés rugók, amelyek megvédik a mikrofont a leeséstől és az ütésektől.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned