Távsegítség
Kosár
Fiókom
Samsung 43" QE43Q60CAUXXH QLED Smart
Samsung 43" QE43Q60CAUXXH QLED Smart
Samsung 43" QE43Q60CAUXXH QLED Smart
Samsung 43" QE43Q60CAUXXH QLED Smart
Termék adatai

Samsung 43" QE43Q60CAUXXH QLED Smart

Cikkszám: QE43Q60CAUXXH
QLED, 43", 4K, 3840x2160, Mega Contrast, HDMI, USB 2.0, LAN, Wifi, Widi, Bluetooth, Smart, Tizen
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
236 878 Ft
Instock
db

Egy milliárd színárnyalat a Quantum Dotnak köszönhetően
A Quantum Dot a fényt lélegzetelállító színekké varázsolja, amik minden fényerősségnél valósághűek maradnak, így minden idők legjobb képét nyújtja.

Szélesebb kontraszttartomány filmes léptékben
Élvezz ki minden képet, kiugró részletekkel! A HDR10+ dinamikus tónusleképezése mélyebb feketéket és élénkebb képeket hoz létre, amik beragyogják a szobát.

Keskenyebb és karcsúbb, mint valaha
A TV-d észbontóan vékony profilja zökkenőmentesen, még soha nem látott módon simul a falhoz.

Fedezd fel kedvenc tartalmaid, mind egy helyen!
A Samsung új Smart Hubja a tartalomkezelést és -felfedezést helyezi előtérbe, így kevesebb időt fordíthatsz keresésre, és több időt tölthetsz a filmek, műsorok és egyéb tartalmak streamelésével.

Hirdetések és ajánlások a Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön
A Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön - beleértve az okostévéket is - hirdetések és ajánlások jelennek meg a felhasználók számára, amelyek segítik őket a tartalmak, alkalmazások és márkák felfedezésében. Ezek a hirdetések alkalmazáscsempék (ún. Ad Tile) vagy bannerek formájában, illetve egyes Samsung alkalmazásokon belül jelenhetnek meg.
A felhasználó a Privacy Choice alkalmazáson keresztül bármikor egyszerűen kikapcsolhatja az érdeklődésalapú hirdetések fogadását; ezzel együtt általános jellegű hirdetések továbbra is megjelenhetnek. A hirdetések elérhetősége, a hirdetési formátum és a hirdetési kampányok régiónként, modellenként és modellévenként változhatnak.

Okosabb és gyorsabb 4K processzor
Erőteljes processzor, ami optimalizálja a megtekintett tartalom hangminőségét. A 4K felskálázás technológia azt is biztosítja, hogy akár 4K felbontásban is elérhetőek legyenek a kedvenc tartalmaid.

Valósághű színmegjelenítés, a PANTONE által tanúsítva
Ez a világ első tévéje, amely a PANTONE, a színhűség megbízható szimbóluma által tanúsítva lett. Így most még pontosabb és kényelmesebb nézési élményben lehet részed.

A meleg és hideg LED-es háttérvilágítás fokozott kontrasztot biztosít
Az innovatív háttérvilágítási technológia merészebb és pontosabb kontrasztot biztosít azáltal, hogy optimalizálja a háttérvilágítás színtónusát a nézett tartalom típusához.

Virtuális hang, ami követi az akciót
A 3D térhatású hangzás a virtuális felső csatornás hangszórókkal teljesen elmerít téged a hangélményben.

TV és hangprojektor tökéletes harmóniája
A Q-Symphony egyedülálló módon lehetővé teszi a TV és a hangprojektor egyidejű működését a jobb térhangzás érdekében, anélkül, hogy le kellene némítani a TV hangszóróit.

SolarCell távirányító
Könnyebb irányítás, zöldebb jövő

Mondj búcsút az eldobható elemeknek a környezetbarát SolarCell távirányítóval, aminek a hátoldalán napelem található.

Állítható állvány
Állítsd be a TV állvány magasságát és távolságát tetszés szerint, helyszűke nélkül! Emellett ez a megfelelő állvány a hangprojektorodhoz való tökéletes illeszkedéshez is.

Sima mozgás a tiszta képért
Élvezd a tiszta képet és a teljesítményt, ugyanis a Motion Xcelerator automatikusan becsüli és kompenzálja a képkockákat a tartalom forrása alapján.

A legjobb otthoni segéd
Pihenj, és hagyd, hogy a SmartThings zökkenőmentesen csatlakozzon az összes okoseszközödhöz, felügyelje és vezérelje őket, hogy intuitív módon irányíthasd otthonod a beépített hubon keresztül.

Nézegesd kedvenc NFT-id a nagy képernyőn!
A világ első NFT-összesítő platformja be van építve a TV-dbe. Böngéssz és vásárolj könnyedén, miközben a minőségi megtekintési élményt élvezed otthon!

Kategória: 43 "
Gyártó: Samsung
Felbontás: 3840x2160
Technológia: 4K
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned