Távsegítség
Kosár
Fiókom
Samsung 50" UE50DU7172UXXH LED Smart
Samsung 50" UE50DU7172UXXH LED Smart
Samsung 50" UE50DU7172UXXH LED Smart
Samsung 50" UE50DU7172UXXH LED Smart
Samsung 50" UE50DU7172UXXH LED Smart
Samsung 50" UE50DU7172UXXH LED Smart
Samsung 50" UE50DU7172UXXH LED Smart
Samsung 50" UE50DU7172UXXH LED Smart
Samsung 50" UE50DU7172UXXH LED Smart
Termék adatai

Samsung 50" UE50DU7172UXXH LED Smart

Cikkszám: UE50DU7172UXXH
LED, 50", 4K, 3840x2160, 50Hz, HDMI, USB 2.0, Wifi, Widi, Bluetooth, Smart, Tizen
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
166 818 Ft
Instock
db

PurColor
Finomra hangolt színek az élénk, valósághű képért

A PurColor lehetővé teszi, hogy tévéd a színek hatalmas skáláját jelenítse meg az optimális képteljesítmény érdekében, így mindig lenyűgöző színeket és részleteket láthatsz.

4K felskálázás
Nézd kedvenc tartalmaidat 4K minőségben!
Az erőteljes 4K felskálázás biztosítja, hogy a kedvenc tartalmaidat 4K felbontásban láthasd.

Samsung Tizen OS
Emeld új szintre a szórakozást a Samsung Tizen operációs rendszerével!
Hozz ki többet a tévéből a Samsung Tizen OS legújabb alkalmazásaival és szolgáltatásaival! A Daily+ használatával a napi tevékenységeidet kezelheted, a SmartThings alkalmazással pedig okoseszközeidet vezérelheted a tévédről.

Hirdetések és ajánlások a Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön
A Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön - beleértve az okostévéket is - hirdetések és ajánlások jelennek meg a felhasználók számára, amelyek segítik őket a tartalmak, alkalmazások és márkák felfedezésében. Ezek a hirdetések alkalmazáscsempék (ún. Ad Tile) vagy bannerek formájában, illetve egyes Samsung alkalmazásokon belül jelenhetnek meg.

A felhasználó a Privacy Choice alkalmazáson keresztül bármikor egyszerűen kikapcsolhatja az érdeklődésalapú hirdetések fogadását; ezzel együtt általános jellegű hirdetések továbbra is megjelenhetnek. A hirdetések elérhetősége, a hirdetési formátum és a hirdetési kampányok régiónként, modellenként és modellévenként változhatnak.

Q-Symphony
A TV és a hangprojektor tökéletes harmóniája

A Q-Symphony egyedülálló módon lehetővé teszi a TV és a hangprojektor egyidejű működését a jobb térhangzás érdekében, anélkül, hogy le kellene némítanod a TV hangszóróit.

Crystal Processzor 4K
Láss minden színt úgy, ahogyan azt megalkották, erőteljes 4K-ban.

A Crystal Processzor 4K lehetővé teszi, hogy a műsorok és filmek valódi színei ragyogjanak az erőteljes felskálázási technológiának köszönhetően, így akár 4K felbontásban is élvezheted a kedvenc tartalmaidat.

Kontrasztjavító
Fokozott mélység és színek

A Kontrasztjavító dinamikusan állítja a képernyő kontrasztját, amely fokozott mélység- és színérzetet eredményez a tartalom nézésekor.

HDR (High Dynamic Range)
Jobb kontraszt gazdag sötétekkel és világos fényekkel

A High Dynamic Range növeli a jelenet legvilágosabb és legsötétebb részei közötti arányt, így a színek és a vizuális részletek hatalmas spektrumát élvezheted világos és sötét jelenetekben egyaránt.

Motion Xcelerator
Tapasztald meg a továbbfejlesztett képtisztaságot a sima mozgásokkal

Tapasztald meg a tiszta képet a Motion Xcelerator segítségével, amely automatikusan megbecsüli és előre jelzi a képkockák közötti mozgást, hogy javítsa a képernyő mozgásának a simaságát.

Automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM)
Gyorsabb, simább, alacsony bemeneti késleltetésű játékmenet

Az Automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) automatikusan beállítja a játékok optimális késleltetési beállításait, lehetővé téve a zökkenőmentes játékot és a parancsaidra adott reakciókat.

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)
Magával ragadó virtuális hang, amely követi az akciót

A 3D térhatású hangzás a virtuális felső csatornás hangszórókkal teljesen elmerít téged a hangélményben.

Adaptív hang
Élvezd a tartalomra optimalizált hangzást

Az Adaptív hang a hangszínkép intelligenciájával rendelkezik, amely valós idejű jelenetelemzés alapján tartalomtípusonként optimalizálja a hangot.

Samsung Daily+
A Samsung Tizen OS segítségével könnyebben kezelheted a mindennapi tevékenységeidet és életmódodat
A Samsung Tizen OS nyílt alkalmazás-ökoszisztémáján keresztül a Daily+ segítségével könnyedén kezelheted napi tevékenységeid és életmódod a TV kényelméből. A Daily+ olyan alkalmazásokat és szolgáltatásokat tartalmaz, mint a SmartThings és a Workspace.

SmartThings
Élvezd a SmartThings előnyeit!

Optimalizáld otthoni eszközeid az igényeidnek megfelelő okos életmódra. A beépített SmartThings Hubunkkal továbbfejlesztve egy testreszabott okos otthon előnyeit élvezheted ki különféle SmartThings-kompatibilis eszközökkel, amelyek leegyszerűsítik mindennapjaid.

3D-s térkép nézet
A tévéd, mint az otthonod és az IoT eszközeid vezérlőközpontja

Kezeld jobban az otthonodat azáltal, hogy intuitív módon felügyeled és irányítod háztartási készülékeidet és IoT eszközeidet az otthonod 3D-s térképéről.

Workspace
Dolgozz és tanulj otthonról!

Könnyedén hozzáférhetsz számítógépedhez, laptopodhoz és mobileszközeidhez már a képernyődön keresztül. Most már közvetlenül a tévédről is dolgozhatsz és tanulhatsz.

Határtalan képernyő
Több képernyő, kevesebb keret

A TV letisztult és elegáns formatervezése magával ragad és a tiszta képi világra helyezi a figyelmedet. A minimalista stílusban megalkotott, határtalan formatervezéssel készült képernyőd minden szögből lenyűgözően néz ki.

Samsung Knox
Magánéleted biztonságban

A Samsung tévéden immár biztonságban vannak az adataid. Bizalmas adataidat, például PIN kódjaidat vagy jelszavaidat több réteg szoftver és hardver védi. Ezenkívül a Samsung Knox védi a TV-hez csatlakoztatott otthoni IoT-eszközeidet is, és automatikusan blokkolja a rosszindulatú alkalmazások futtatását vagy az adathalász webhelyekhez való hozzáférést. Emellett a Samsung elkötelezett biztonsági csapata rendszeres frissítésekkel segít megőrizni tévéd biztonságát.

AI Energia üzemmód
Energiát takarít meg az okos elemzésének köszönhetően

A SmartThings segítségével az energiatakarékosság egyszerűvé válhat! Az AI Energia üzemmód bekapcsolásával a TV automatikusan érzékeli a környező fényszintet, és elemzi a használati viselkedést a fényerő beállításához, ami segít csökkenteni az általános energiafogyasztást. Ezenkívül jelenetről jelenetre elemzi a TV tartalmait, hogy ahol lehetséges, finoman állítson a fényerősség mértékén az energiafogyasztás csökkentése érdekében.


Kategória: 50 "
Gyártó: Samsung
Felbontás: 3840x2160
Technológia: 4K
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned