Távsegítség
Kosár
Fiókom
Sandisk 4TB USB3.2 Type-C Desk Drive Black
Sandisk 4TB USB3.2 Type-C Desk Drive Black
Termék adatai

Sandisk 4TB USB3.2 Type-C Desk Drive Black

Cikkszám: SDSSDT40-4T00-EM25
4TB, Read:1000MB/s, USB-C, Black
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
187 703 Ft
Instock
db

A szükséges hely - forradalmi sebességgel.

Bemutatjuk a SanDisk Desk Drive-ot - egy teljes körű asztali biztonsági mentési megoldást, amely most akár 4x gyorsabb, mint egy asztali HDD5. Ez a tökéletes otthoni bázis a kedvenc és fontos tartalmak gyors biztonsági mentéséhez. Az akár 8 TB1 hatalmas kapacitása könnyedén tárolja fényképeit, videóit, zenéit és fontos dokumentumait, az akár 1000 MB/s2 olvasási sebesség pedig segít abban, hogy mindenhez gyorsan hozzáférjen. Kompakt kialakításával, amely természetesen illeszkedik bármilyen munkaterületre, ez a meghajtó segít megvédeni tartalmait - mindezt egy helyen.

Az Ön tartalma egy helyen
Úgy tervezték, hogy a fájlok biztonsági mentése közben az íróasztalán maradjon, így tudhatja, hogy tartalma könnyen elérhető közelségben van.

Hatalmas kapacitás a fájlkönyvtárának
Az akár 8 TB1 tárhelynek köszönhetően szabadon bővítheti fotó- és videógyűjteményét, zenei könyvtárát és fontos dokumentumait.

Szerény méret. Hatalmas teljesítmény
Maximalizálja íróasztala helyét, miközben akár 1000 MB/s2 olvasási sebességgel akár 4x gyorsabban férhet hozzá tartalmaihoz, mint egy asztali HDD5.

Csatlakoztassa és kezdje el
Az USB Type-C™ kábel segítségével gyorsan és egyszerűen üzembe helyezheti a Windows® vagy Mac rendszerben, exFAT-formázással, a dobozból kivéve.

Legyen több biztonsági mentés. Gyorsabb biztonsági mentés.
A SanDisk® Desk Drive SSD a dobozból kivéve tökéletesen együttműködik az Apple Time Machine programmal Mac számítógépén. Vagy használja a letölthető Acronis® True Image™ for Western Digital biztonsági mentőszoftvert3 , és állítsa be, hogy a rendszer automatikusan biztonsági másolatot készítsen a legfontosabb fájljairól és mappáiról, hogy könnyedén legyen egy második példánya kedvenc tartalmainak.

Egy olyan márkától, amelyben a szakemberek megbíznak
Ön évek óta minket választ, hogy támogassuk briliáns teljesítményét, és eltökélt szándékunk, hogy továbbra is azt nyújtsuk, amire szüksége van a boldogulásához. Ezért kínálunk 3 év korlátozott garanciát4 a vásárláshoz.


Gyártó: Sandisk
Csatlakozás: USB-C
Olvasási sebesség: 1000 MB/s
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned