Távsegítség
Kosár
Fiókom
Sony 55" XR55A90JAEP OLED Smart
Sony 55" XR55A90JAEP OLED Smart
Sony 55" XR55A90JAEP OLED Smart
Sony 55" XR55A90JAEP OLED Smart
Sony 55" XR55A90JAEP OLED Smart
Termék adatai

Sony 55" XR55A90JAEP OLED Smart

Cikkszám: XR55A90JAEP
OLED, 55", 4K, 3840x2160, HDMI, USB 2.0, LAN, Wifi, Wifi, Bluetooth, Smart
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
689 371 Ft
Instock
db

A világon az első TV kognitív intelligenciával
A BRAVIA XR televízió új szintre emeli a látványt és a hangot a Cognitive Processor XR technológiával. Az emberi látást és hallást modellezve új élményt hoz létre, a jelenet közepébe varázsolva a nézőt.

Forradalmi OLED-képek, ahogyan az emberi szem észleli
Élvezd minden idők legjobb OLED-paneljének mély, természetes és valósághű képét. Forradalmi processzora emberi perspektívaanalízist alkalmazva végez keresztelemzést és optimalizálást képelemek százezrein egyetlen szempillantás alatt. Egyedülálló OLED-panelünkkel ötvözve ez a technológia hibátlan fekete árnyalatokra és példátlan fényerőre képes.

Bármilyen hangból magával ragadó élmény lehet
A fejlett képernyő-hangsugárzós technológia és a Cognitive Processor XR minden hangforrást lenyűgöző hangélménnyé tesz. Tisztább és pontosabb hang, bármit is nézel. Add át magad a szórakozásnak gyökeresen új módon, ahol a hang és a képes tökéletes összhangban van.

Valósághű mélység kiváló feketével és szuper fényes OLED képekkel
A Cognitive Processor XR az adatok keresztelemzésével javítja a képeket úgy, ahogy az emberi szem fókuszál a valóságos színekre és mélységre. Az XR OLED Contrast Pro nagyobb csúcsokat produkál a fényeknél és mélyebb feketét ad az árnyékokban – többé nem nyeli el a részleteket az árnyék vagy a beégő csúcsfények.

A természetes szépségű színek széles palettája
Az emberi szem számára természetes és gyönyörű színek. A Cognitive Processor XR segítségével az egyedi kijelzőnk szélesebb palettán tudja visszaadni a valósághű színárnyalatokat. A kiterjesztett árnyalattal és telítettséggel élénk, valósághű textúrát láthatsz a virágoknál. Még a sápadtabb árnyalatok is valóságosnak hatnak.

Az elveszett textúra visszaadása intelligens módon
Az XR 4K Upscaling bármilyen tartalom és forrás esetén közel 4K felbontást nyújt. A Cognitive Processor XR rengeteg adatot dolgoz fel, és intelligensen újraalkotja az elveszett textúrákat és részleteket a valósághű látványért. A finom részletek is láthatók – például a szőrme és az élesen kirajzolódó szikla.

Szuper mozgókép-feldolgozás az elmosódásmentes jelenetekhez
A sportok és pörgős filmek nézése újabb szintre lépett. A Cognitive Processor XR és XR Motion Clarity™ technológiánk az adatok elemzésével biztosít
elmosódásmentes, fényes és tiszta képeket a mozgásos képekhez.

A képernyő a hangsugárzó, így az összhang tökéletes
Az érzékelésünkhöz illeszkedő audioélményre képes XR Sound Position elhozza a kép mögötti hang valóságát. A BRAVIA XR 4K OLED-tévé képernyője a hangsugárzó, így a hang pontosan követi a látványt – valóban lenyűgöző élmény.

A szórakoztatás szintet lépett a 3D surround hangzással
A BRAVIA XR jóvoltából bármely nézett tartalom megkapja a surround hangzást. Az XR Surround oldalirányból és vertikálisan hozza létre a surround hangzást, így mennyezeti, illetve felfelé irányított hangsugárzók nélkül is átélheted a 3D hangzást.

A Voice Zoom 2 javítja a hangot a tisztább párbeszédekért
Tisztábban fogod hallani a tévés párbeszédeket anélkül, hogy növelned kellene a hangerőt. Nehezebben hallható beszéd esetén a Voice Zoom 2 észleli a hang típusát, elemzést végez, és javítja a tisztaságot.

Mesés kialakítás a magával ragadó látványért
A minimalista „One Slate” formaterv és az egybeolvadó perem egyetlen üvegtáblaként kezeli a képernyőt, amely organikusan elegáns, és képre irányítja a figyelmet. Ez a televízió csodásan mutat és csodásan szól akár állványon, akár a falra erősítve.

Hasznosít. Megújít. Csökkent
A BRAVIA XR televíziók nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. A nagyképernyős modellek hátoldalához használt anyagok akár 40%-a is fenntartható lehet.

Kategória: 55 "
Gyártó: Sony
Felbontás: 3840x2160
Technológia: 4K
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned