Távsegítség
Kosár
Fiókom
Sony 65" XR65A75KAEP OLED Smart
Sony 65" XR65A75KAEP OLED Smart
Sony 65" XR65A75KAEP OLED Smart
Sony 65" XR65A75KAEP OLED Smart
Sony 65" XR65A75KAEP OLED Smart
Sony 65" XR65A75KAEP OLED Smart
Sony 65" XR65A75KAEP OLED Smart
Sony 65" XR65A75KAEP OLED Smart
Sony 65" XR65A75KAEP OLED Smart
Termék adatai

Sony 65" XR65A75KAEP OLED Smart

Cikkszám: XR65A75KAEP
OLED, 65", 4K, 3840x2160, 100Hz, HDMI, USB 2.0, LAN, Wifi, Widi, Bluetooth, Smart, Android
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
688 450 Ft
Instock
db

A75K sorozat
Tiszta, fekete OLED, magával ragadó hang

Következő generációs kép és hang kognitív intelligenciával
Emeld a látványt és a hangot új szintre a Cognitive Processor XR segítségével. A Sony BRAVIA XR tévék forradalmi processzora úgy adja vissza a tartalmat, ahogyan az ember lát és hall, így hihetetlenül élethű élményt nyújt. Ismeri, hogyan fókuszál az emberi szem, és a képek keresztelemzésével valós mélységet, rendkívüli kontrasztot és gyönyörűen élénk színeket biztosít.

Csodálatos, tiszta fekete szín a valódi mélységért és textúráért
OLED-panelünk és az XR OLED Contrast Pro párosításával a tévé erősíti a színeket és a kontrasztot a fényes részeken, így eddig soha nem látott tiszta fekete színt és csúcsfényeket élvezhetsz. A Cognitive Processor XR™ segítségével a tévé ugyanúgy javítja a képeket, ahogyan az emberi szem fókuszál, így káprázatos fényben vagy mély árnyékban játszódó jeleneteknél sem maradsz le egyetlen részletről sem.

A képernyő a hangszóró – a kép és hang tökéletes harmóniája
Az Acoustic Surface Audio speciális mozgatóelemek segítségével alakítja a képernyőt többcsatornás hangszóróvá. A hangzás pontosan illeszkedik a képernyőn látottakhoz: kép és hang teljes harmóniában, lenyűgöző élményt nyújtva.

Hangalapú keresés: csak mondd ki, hogy mit szeretnél látni
Találj új kedvenceket gyorsabban hangalapú kereséssel. Kimondva rögtön egy műsorra vagy filmre ugorhatsz, vagy böngészhetsz hangalapú kereséssel, ha kimondod: „akciófilm keresése”. Nyomd meg a távvezérlő hang gombját a kezdéshez.

Moziélmény otthon. Élvezd a BRAVIA XR filmjeit
Rengeteg mozifilm vár rád. A BRAVIA XR, a Pure Stream™ és az IMAX® Enhanced technológiával minden tartalom lejátszásakor lélegzetelállító a látvány és nagyszerű a hangminőség. A BRAVIA CORE kalibrált módjával minden film automatikusan az optimális képbeállításokhoz igazodik, a valóban kivételes otthoni filmélményért.

PlayStation5-élményre tervezve
A BRAVIA XR televíziók kiválóan működnek a PlayStation®5 konzollal. A BRAVIA XR és a PS5 együtt hihetetlen élményt nyújt a lenyűgöző képpel és hanggal – azt fogod érezni, mintha a cselekmény közepében lennél.

Nézd meg, miért jó páros egy BRAVIA XR és a PS5
Csak a BRAVIA XR tévék tudják automatikusan beállítani és optimalizálni a képet a PlayStation®5 számára legjobb beállításokkal, akár játszol, akár mozizol.

Automatikus HDR-tónusleképezés
Az Automatikus HDR-tónusleképezéssel a HDR-beállítások azonnal optimalizálva lesznek a PS5™ első beállításakor. A PS5™ felismeri a különböző BRAVIA XR modelleket, és kiválasztja a legjobb HDR-beállításokat. Így még az erős kontrasztú jeleneteknél is látni fogod a legfontosabb részleteket és színeket a képernyő legvilágosabb és legsötétebb területein.

Élvezd a játékokat és egyebeket PS5 konzollal
Automatikus műfajválasztó kép üzemmód

A BRAVIA XR televíziók észlelik, hogy éppen játszol vagy filmet, illetve tévéműsort nézel. Az Automatikus műfajválasztó kép üzemmód jóvoltából játék esetén a tévé automatikusan Játék üzemmódra vált, csökkentve a jelbemeneti késést a még gyorsabb reakciókért, vagy Szokásos üzemmódra vált, ha épp filmet nézel streamelve vagy a PS5-konzolon Ultra HD Blu-ray lemezről, a képfeldolgozásra fókuszálva a még kifejezőbb képért.

Zökkenőmentes játékmenet, problémamentes vezérlés
Azonnal kezdhetsz. Csatlakoztass egy HDMI-kábelt, és a BRAVIA XR észleli, amikor egy konzol csatlakozik, és automatikusan átvált játék üzemmódba. A játékélmény gyors és zökkenőmentes lesz.

Újít, újrahasznosít, csökkent – a környezet érdekében
BRAVIA XR tévéinket magával ragadó élmény és környezettudatosság jellemzi. Kevesebb friss műanyagot használunk tévéink nagyméretű alkatrészeihez és a csomagolásban. Az A75K hátsó fedele újrahasznosított műanyaggal készül. Egyedi háttérvilágítás-szabályozó technológiáink, a BRAVIA CAM és az érzékelők remek képminőséget és csökkent energiafogyasztást szavatolnak.

Tiszta fekete szín a valódi mélységért és textúráért
Az XR OLED Contrast Pro funkcióval a színek és a kontraszt a világos területeken felerősödnek, így az abszolút tiszta feketék és a csúcsfények által meghatározott képek rendkívül valósághűek lesznek. A hőmérséklet-érzékelővel és nagy megvilágítás-erősségű panellel ellátott OLED-tévé a Cognitive Processor XR™ technológiáját használja a képernyő hőmérsékletének érzékelésére és a fény pontos szabályozására, így a világos területeken lévő képpontok egyszerre kapnak fényt.

Széles színspektrum a valós színekhez és árnyalatokhoz
A Cognitive Processor XR™ és az XR Triluminos Pro révén az A75K több mint egymilliárd színhez fér hozzá, és valósághű, finom különbségekkel adja vissza a színárnyalatokat. A nagy színtartományú panellel és emberközpontú processzorral telítettség, árnyalat és fényerő alapján érzékeli a színeket, a minden részletében természetes árnyalatokért.

Újraalkotott textúra és tartalmak 4K-ra növelt felbontásban
Az XR 4K-minőségjavítás közel 4K-minőségű élményt kínál, tartalomtól vagy forrástól függetlenül. A Cognitive Processor XR™ rengeteg adatot dolgoz fel, így intelligensen újraalkotja az elveszett textúrákat és részleteket a valósághű látványért.

Intelligens mozgásfeldolgozás a sima, gyors akcióhoz
A Cognitive Processor XR és az XR OLED Motion felismeri és keresztelemzi a képkockák vizuális elemeit, kiküszöbölve az elmosódottságot. Képkockákat hoz létre és illeszt be az eredeti képkockák közé, így még a gyors jeleneteket is zökkenőmentesen és tisztán láthatod.

Gyönyörű színek, bárhonnan is nézzük
A tévénézés mostantól oldalról és szemből is ugyanolyan élményt nyújt. Önmegvilágító OLED-panelünk biztosítja a színek egységességét és valósághű megjelenítését, bárhonnan is nézed a képernyőt.

A képernyő a hangszóró, a hang pontosan követi a képet
A tévé mögötti 3 mozgatóelem jóvoltából az akusztika szinkronba kerül a képpel. Mindezt teljes tartományú hangsugárzókkal kombinálva még tisztább lesz a hangzás a basszusoktól a magas frekvenciákig, így az A75K moziélményt biztosít az otthonodban.

A szórakoztatás szintet lépett a 3D surround hangzással
A BRAVIA XR™ jóvoltából minden látványhoz surround hangzás jár. Az XR Surround virtuálisan, oldalról és vertikálisan, a tévé hangszóróival hozza létre a surround hangzást, így mennyezeti vagy felfelé irányított hangsugárzók nélkül is átélheted a 3D-hangzást. BRAVIA XR™ tévéink Dolby Atmos® funkcióval is kompatibilisek.

Sony audioberendezésekkel a legjobb
Sony audioberendezésekkel párosítva a legújabb BRAVIA XR tévék még többet nyújtanak; a kiemelkedő XR kép- és hangminőséggel páratlan audiovizuális élményben lehet részed.

A Voice Zoom 2 javítja a hangot a tisztább párbeszédekért
Tisztábban fogod hallani a tévés párbeszédeket anélkül, hogy növelned kellene a hangerőt. Nehezebben hallható beszéd esetén a Voice Zoom 2 észleli a hang típusát, elemzést végez, és javítja a tisztaságot.

Csodálatos kép és hang, bármilyen környezetben
Dőlj hátra és élvezd a páratlan látványt. Környezetelemző optimalizáló technológiánk és a fényérzékelő automatikusan beállítja a képet és a hangot a környezetnek megfelelően.

Lépj a megtekintési élmény új szintjére a BRAVIA CAM-mel optimalizálva
Csatlakoztasd BRAVIA XR tévéd a külön kapható BRAVIA CAM-hez, a még magával ragadóbb megtekintési élményért. A BRAVIA CAM felismeri, hogy hol és a tévétől milyen távol vagy a helyiségben, és ehhez mérten finomhangolja a hang- és képbeállításokat. A hang tisztább, a kép fényereje pedig a megtekintési környezethez igazodik.

Fedezd fel a tévénézés új módjait a BRAVIA CAM segítségével
A BRAVIA CAM segítségével mindig a tied lesz a legjobb ülőhely. A rendszer felismeri, hol ülsz, és ennek megfelelően optimalizálja a képet és a hangot. Kézmozdulat-érzékelő és más új élmények várnak felfedezésre.

Videocsevegés a barátokkal és a családdal a nagy képernyőn
Csevegj barátokkal és a családdal nagy képernyőn. Még több szórakoztató funkciót használhatsz, ha a tévéd BRAVIA CAM eszközzel párosítod.

Minden, amit csak nézni szeretnél, egy helyen
Könnyű hozzáférés a tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz. Több mint 700 000 film és sorozatepizód egy helyen. A Google TV megjeleníti kedvenc tartalmaid az alkalmazásokból és előfizetéseidből, és rendszerezi őket neked.

Nagyítsd fel okostelefonos kedvenceidet
Gyorsan és könnyedén teheted nagyképernyős élménnyé kedvenc videóid, fényképeid, játékaid és más tartalmaid iOS- vagy Android-rendszerű készülékedről.

Egyetlen okostávvezérlő minden eszközödhöz
Okostávvezérlőnkkel az összes csatlakoztatott eszközöd vezérelheted. Az egyetlen gombnyomással elérhető, igény szerinti videószolgáltatás másodpercek alatt nappalidba varázsolja a műsorokat és filmeket.

Minimalista kivitel, magával ragadó látvány
Az OLED-tévé gyönyörű „Metal Flush Surface” formaterve segít a képernyőre fókuszálnod és elmerülnöd abban, amit épp nézel.

Élvezz még több jelenetet úgy, ahogy a rendező megálmodta őket
Az alkotói szándékot megőrző technológiák széles köre, pl. Creator Calibrated módok, IMAX Enhanced és Dolby Vision® segít abban, hogy a televízió visszaadja a rendező által megálmodott drámát és izgalmakat. „Calman Ready” besorolású, így a tartalomkészítők akár a felvételek vágásakor is professzionálisan kalibrálhatják.

Nézd a Netflixet stúdióminőségben, automatikusan optimalizálva
Élvezd a Netflix tartalmait látványos stúdióminőségben, ahogyan az alkotó megálmodta. A kifejezetten Netflix-tartalmakhoz fejlesztett Netflix Adaptive Calibrated Mode együttműködik a BRAVIA XR tévé környezetifény-optimalizáló funkciójával, a kép fényerejét a szoba fényviszonyai alapján optimalizálja, így valóban elmerülhetsz kedvenc műsoraidban.

Minden kedvenced képének optimalizálása
Még több tartalmat élvezhetsz úgy, ahogy az alkotó megálmodta. A BRAVIA CORE Calibrated mode-dal minden film, köztük az IMAX Enhanced™ filmek is automatikusan az optimális képbeállításokhoz igazodnak, a valóban kivételes otthoni filmélményért.

Kategória: 65 "
Gyártó: Sony
Felbontás: 3840x2160
Technológia: 4K
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned