Távsegítség
Kosár
Fiókom
Sony BRAVIA Theatre U Bluetooth Speaker Black
Sony BRAVIA Theatre U Bluetooth Speaker Black
Sony BRAVIA Theatre U Bluetooth Speaker Black
Sony BRAVIA Theatre U Bluetooth Speaker Black
Termék adatai

Sony BRAVIA Theatre U Bluetooth Speaker Black

Cikkszám: HTAN7.CE7
2.0, Bluetooth, 20Hz-20kHz, Black
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
114 678 Ft
Instock
db

Megszakítás nélküli hang. Zavartalan zenehallgatás.
Nyakpántos hangszórónk magával ragadó hangzást biztosít, amely körbeveszi a füled a szabad, mégis privát zenehallgatás érdekében. Játssz le videókat nagy hangerőn anélkül, hogy aggódnod kellene amiatt, hogy zavarod alvó társadat vagy a gyerekeket.

Legyél a jelenet középpontjában
Ne csak nézd a filmet – legyél részese is. Párosítsd az eszközt kompatibilis 360 Spatial Sound funkciós BRAVIA tévéinkkel, és élvezd, ahogy körbevesz a Dolby Atmos®-hangzás, így minden eddiginél jobban elmerülhetsz a filmnézős estékben.

Színtiszta kényelem. Merülj el.
Készen a véget nem érő, önfeledt szórakoztatásra. Kicsi, könnyű, viselhető hangszórónk biztonságosan helyezkedik el a válladon, tökéletes rugalmassága révén pedig megtalálhatod a megfelelő illeszkedést.

Játékra vagy munkára készen
Legyen szó vezetékes kapcsolatot használó, alacsony késleltetésű játékról, több eszközön történő, kristálytisztán hallható hívásról vagy mosogatás közbeni zenehallgatásról, a BRAVIA Theatre U tökéletesen illeszkedik az életstílusodhoz.

A bolygó és az emberek
A BRAVIA Theatre U-t és csomagolását a környezetvédelem szempontjait figyelembe véve terveztük, és úgy, hogy mindenki számára hozzáférhető legyen. A doboz belsejében egy kitapintható pont található, amely a vak vagy gyengén látó embereket egy QR-kódhoz3 vezeti, így egyszerű hozzáférést biztosít webes használati útmutatónkhoz. Ez az útmutató segíti a felhasználókat technológiánk és a funkciók beállításában, megértésében és használatában.

Kategória: 2.0
Gyártó: Sony
Bluetooth: Igen
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned