Távsegítség
Kosár
Fiókom
Sony DS-XA210UI AutóHiFi fejegység Black
Sony DS-XA210UI AutóHiFi fejegység Black
Termék adatai

Sony DS-XA210UI AutóHiFi fejegység Black

Cikkszám: DSXA210UI.EUR
Autóhifi fejegység
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
43 888 Ft
Instock
db

A MEGA BASS™ erővel tölt meg minden egyes mély hangot

Az EXTRA BASS

gombot megnyomva jelentős alacsony frekvenciás teljesítményt adhat hozzá a hangzáshoz. Ez a funkció a mély hangok megerősítésével mély, átütő basszust biztosít. Csak nyomja meg a gombot az üzemmód aktiválásához, és máris élvezheti a dinamikus hangot.

Testreszabott hangzás a tízsávos hangszínszabályzóval 

A 10 sávos, grafikus hangszínszabályozóval saját ízléséhez igazíthatja az audiolejátszást. A csúszkákkal egyéni hangzásvilágot alakíthat ki, de a 10 alapbeállítás közül is választhat. Az új karaoke mód lehalkítja az ének- és beszédhangok frekvenciáit, így autójában is kedvére énekelhet kedvenc zenéire.

A még jobb hangzás érdekében Sony hangsugárzókkal érdemes párosítani

Bővíteni szeretné rendszerét? A lehető legjobb kompatibilitás érdekében próbálja ki a Sony teljes tartományú FB hangsugárzóit. Kiegészítik az EXTRA BASS áramkört a gazdag, erőteljes hangzásért.

Kiváló minőségű FLAC fájlok hallgathatók rajta

A FLAC fájlformátum az MP3-tól eltérően hangminőség-veszteség nélkül tömöríti az audiojeleket. Csatlakozzon az elülső USB-porthoz, és játssza le teljes pompájukban az FLAC fájlokat.

4 x 55 W-os erősítés a tiszta, erőteljes hangzásért

A beépített erősítő 4-szer 55 watt (max., 4 ohm) / 4-szer 20 watt (RMS, 4 ohm) teljesítményt nyújt, ezzel gondoskodik a kívánt hangerőről.

Konfigurálható kormánykerék-távvezérlő bemenet

A rádió gombjai helyett a kormánykerékbe épített vezérlőgombokat szeretne használni? A konfigurálható kormánykerék-távvezérlő bemenetnek köszönhetően könnyedén beszerelhető a kompatibilis gépjárművekbe.

Gyártó: Sony
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned