Távsegítség
Kosár
Fiókom
Strong Powerline Wi-Fi 600 Kit
Strong Powerline Wi-Fi 600 Kit
Strong Powerline Wi-Fi 600 Kit
Termék adatai

Strong Powerline Wi-Fi 600 Kit

Cikkszám: POWERLWF600DUOEU
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
27 428 Ft
Instock
db

A Powerline Wi-Fi 600 kit egy Powerline 600 adaptert és egy Powerline Wi-Fi 600 adaptert tartalmaz. Ezzel nagyon egyszerűen, hozhatja létre a nagysebességű Wi-Fi hotspotot akár 300 Mbit/s sebességgel, az otthona elektromos hálózatán keresztül.

Egyszerűen csatlakoztassa a Powerline 600 adaptert, a meglévő internet modeméhez az Ethernet porton, és az internet elérhetővé válik a lakás bármelyik konnektorából. Ezután a Powerline Wi-Fi 600 adapter használatával, létrehozhatja az új Wi-Fi hotspot-ot, a választása szerinti szobájában, és ezzel kibővítheti a Wi-Fi lefedettséget.

Nem kell újabb kábelezés! Csatlakoztathatja számítógépeit, háztartási eszközeit, okostelefonjait, tabletjeit és további a hálózattal kompatibilis eszközeit az internethez, egyszerűen a konnektorokat használva.

A telepítés nagyon egyszerű pillanatok alatt elvégezhető nem igényel szakértelmet. A Powerline Wi-Fi 600 Kit, segítéségével létrehozhatja saját Wi-Fi hotspotját akár 300 Mbit/s sebességgel az otthona bármelyik konnektorán keresztül, és kibővítheti a Wi-Fi lefedettségét.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned