Távsegítség
Kosár
Fiókom
Synology RT6600ax Háromsávos Wi-Fi 6-os router Black
Synology RT6600ax Háromsávos Wi-Fi 6-os router Black
Termék adatai

Synology RT6600ax Háromsávos Wi-Fi 6-os router Black

Cikkszám: RT6600ax
2500/1000Mbit, 3xLAN, 2xWAN/LAN, Tri Band
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
146 035 Ft
Instock
db

Hihetetlenül gyors és biztonságos vezeték nélküli kapcsolat otthonra, az irodába és bárhová máshová, ahol szükség van rá
A háromsávos Wi-Fi elosztja az eszközöket a különböző adóvevők között, így minden készüléken garantált az optimális hatótávolság és teljesítmény, és a szűk keresztmetszetek is elkerülhetők.

A négymagos, 1,8 GHz-es processzor megkönnyíti a kezelést és felgyorsítja a csatlakozást, így akkor is zökkenőmentes teljesítményre számíthat, ha egyszerre több eszköz kapcsolódik, és minden funkció aktív.

Az új 5,9 GHz-es sáv támogatásának köszönhetően megbízhatóbb és gyorsabb hálózatot alakíthat ki, és a 80 ás 160 MHz-es sávokat is használhatja.

A WAN- és LAN-funkciókhoz egyaránt használható 2,5 GbE port ideális megoldás a leggyorsabb internet-előfizetésekhez és a legnagyobb teljesítményű készülékekhez is.

Az eszközön a Synology Router Manager (SRM), a biztonságot és a teljesítményt szem előtt tartva készült operációs rendszerünk fut
Minden a stabil hálózattal kezdődik
Akár öt hálózat
Összesen akár 5 különálló hálózatot és 15 Wi-Fi-hálózati SSID-t is létrehozhat, így elkülönítheti egymástól a más-más célra használt eszközöket.

Hálózati szegmentálás
Elkülönítheti egymástól a hálózatokat, az érzékeny eszközöket pedig egyoldalú hozzáférési szabályokkal és a csatlakozás korlátozásával védheti.

VLAN-címkézés (tagging)
Az RT6600ax könnyedén beilleszthető meglévő hálózatába: a router teljes körű VLAN-támogatást kínál, és hozzáférési pontként (AP), valamint mesh konfigurációban egyaránt használható.

Biztonságos internetezés a beépített biztonsági és szülői felügyeleti funkcióknak köszönhetően

Hatékony webes szűrők, fenyegetésészlelés és más nagyszerű képességek
Felhasználói és hálózati profilok
Az alapértelmezett profilokkal gyorsan belevághat a munkába, de akár eszközeire is szabhatja őket, így teljes körű irányítást kap a hálózaton zajló események felett.

Kvóták, ütemezések és biztonságosabb keresések
Felhasználóit távol tarthatja a nem megfelelő tartalmaktól, az ütemezések és kvóták rendszerével pedig korlátozhatja az internet-hozzáférést.

Riasztások és jelentések
A rendszer értesítést küld, ha valaki elérte a kvótáját vagy letiltott webhelyet próbál megnyitni. Az automatikusan generált jelentések részletes információt nyújtanak arról, hogyan használják az Ön hálózatát.

Egyszerű sávszélesség-kiosztás, hogy mindig maradjon elég a fontos dolgokra
A forgalomvezérlés segítségével gondoskodhat róla, hogy mindenkinek optimális élményben legyen része. A határértékeket eszközönként vagy akár alkalmazásonként is beállíthatja.

A legtöbb eszközt általában az elsődleges hálózathoz csatlakoztatjuk: itt használjuk a laptopokat, táblagépeket, okostelefonokat, -televíziókat és -hangszórókat. A Safe Access csomaggal egyszerűen létrehozhat egy alapértelmezett hálózati profilt, amellyel letilthatja a rosszindulatú tartalmakat, és korlátozhatja a vásárlásokat, valamint a felnőtteknek szóló vagy más okból nemkívánatos tartalmakat – ideális eszköz a gyermekek internethasználatának felügyeletéhez.
Szeretné megosztani az internetet látogatóba érkező barátaival vagy éppen a szomszédaival? A Synology SRM rendszerében egyszerűen elkülönítheti a vendéghálózatokat, sőt akár Chromecast- vagy AirPlay-eszközéhez is átmeneti hozzáférést biztosíthat. Emellett szigorú sávszélességkorlátokat és webes szűrést állíthat be, így az esetleg feltört eszközök sem okozhatnak gondot a hálózat működésében és a kapcsolatok minőségében.
Az okosérzékelők és más IoT-eszközök rendkívül hasznosak, de mivel ritkábban frissülnek, könnyen a támadók célkeresztjébe kerülhetnek. Ha azonban elkülöníti ezeket az eszközöket az elsődleges hálózattól, megakadályozhatja, hogy a rosszindulatú felek ezeken keresztül bejussanak a hálózatába. Ha hatékonyabb felügyeletre vágyik, állítson be egyirányú tűzfalszabályokat, amelyekkel tovább korlátozhatja a hozzáférést.
Saját vállalkozása van, vagy kialakított otthonában egy jól felszerelt stúdiót vagy labort? A szerverek és az eszközök leválasztásával akkor sem kell interferenciától és biztonsági problémáktól tartania, ha az eszközben külső erőforrások futnak, vagy munkatársai is gyakran hozzáférnek távolról.
Az IP-kamerák, valamint a biztonsági felvételeket tároló eszközök elkülönítésével az illetéktelen felek akkor sem jutnak be a rendszer többi részébe, ha esetleg feltörik valamelyik másik hálózatot. Az egyirányú tűzfalszabályok segítségével hatékonyan és biztonságosan felügyelheti ezeket az érzékeny eszközöket, a független forgalomvezérlés révén pedig gondoskodhat róla, hogy a megfigyelési feladatok ne szakadjanak meg, és ne is lassuljanak le.

Synology SSL VPN
A dedikált VPN Plus kliens segítségével nagy teljesítményű kapcsolatot hozhat létre, és SMB, RDP, SSH és más protokollokon keresztül egyaránt könnyedén csatlakozhat távolról a hálózathoz.
WebVPN és Távoli asztal
Praktikus, klienst nem igénylő csatlakozás az intranetes webhelyekhez. A beépített RDP/VNC kliens segítségével távolról irányíthatja a hálózathoz csatlakozó PC-ket és szervereket.
Site-to-site VPN
Hidat építhet a különböző helyszínek között, amellyel több család vagy csapat is ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozhat.


Gyártó: Synology
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned