Távsegítség
Kosár
Fiókom
Synology VisualStation VS600HD
Termék adatai

Synology VisualStation VS600HD

Cikkszám: VS600HD
Gigabit, 4K, 2xHDMI, Audio, 2xUSB
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
295 094 Ft
Instock
db

VisualStation VS600HD
Hatékony tévéfali megoldás a Surveillance Station számára

Igény szerinti megjelenítés
Egyszerűsítse le a felügyeletet a VisualStation VS600HD eszközzel, amely egy számítógép nélküli, kompakt felügyeleti kliens, és amely a Synology szervereivel párosítva átfogó, tévéfali felügyeleti megoldást kínál.

Nagy felbontású, kétképernyős kialakítás
Az akár 4K videokimenet és a két HDMI-port lehetővé teszi, hogy egyszerre foglalkozzon a kezelési feladatokkal és kövessen figyelemmel több adatfolyamot is – mindezt kristálytiszta részletességgel.

Minimalista kialakítás opcionális TV-konzollal
A VS600HD egységet a mellékelt VESA-kompatibilis konzollal a monitor hátuljára is felszerelheti az optimális helykihasználás érdekében.

50 csatorna valós idejű képe
Telephelye minden szegletét szemmel tarthatja, mivel akár 50 csatorna egyidejű megfigyelését is támogatja 600 FPS/720p felbontásban, valamint a H.265 és H.264 videotömörítési szabványokat is támogatja.

Emelje magasabb szintre a biztonságot
A VS600HD egységet egy nagyobb Synology felügyeleti rendszer részeként nagy teljesítményű helyi kezelőfelületként is használhatja.

Központi monitorozás
A Surveillance Station hatékony funkcióival egy helyen kezelheti az összes videfolyamot, és gondoskodhat tulajdona biztonságáról.

Teljes körű biztonsági irányítópult
Egyetlen, kényelmesen áttekinthető felületen figyelheti az élő videóképeket, ellenőrizheti a rögzített felvételeket, kaphat riasztásokat a biztonsági eseményekről és a gyanús viselkedésről, és vezérelheti az eszközöket.

Pontos biztonsági térképek
Importálhatja telephelyének alaprajzát vagy a tágabb környezet térképét, áttekintheti a kamerák helyét és szögét, és egy pillantással megtalálhatja az észlelt események helyét.

Mélytanuláson alapuló elemzési funkciók
A VS600HD és a DVA sorozatú Deep Learning NVR egységek, valamint Synology Camera eszközök párosításával kihasználhatja a mesterséges intelligencián alapuló elemzés előnyeit, és gyorsabban reagálhat az eseményekre.

Egyszerűen vezérelhető és frissíthető a távolból is
A VS600HD kijelzőjének beállítását és a firmware-frissítéseket távolról is elvégezheti, bármilyen helyszínről.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned