Távsegítség
Kosár
Fiókom
Tenda RX27 Pro AX5700 Tri-Band Gigabit Wi-Fi 6E Router
Tenda RX27 Pro AX5700 Tri-Band Gigabit Wi-Fi 6E Router
Tenda RX27 Pro AX5700 Tri-Band Gigabit Wi-Fi 6E Router
Tenda RX27 Pro AX5700 Tri-Band Gigabit Wi-Fi 6E Router
Termék adatai

Tenda RX27 Pro AX5700 Tri-Band Gigabit Wi-Fi 6E Router

Cikkszám: RX27PRO
1000Mbit, 1xWAN, 3xLAN, Tri Band
Garancia: 60 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
71 287 Ft
Instock
db

Az RX27 Pro egy Gigabit Wi-Fi 6E router, amelyet olyan felhasználók számára terveztek, akik nagy teljesítményt keresnek. Támogatja a Wi-Fi 6E-t, amely nagyobb sávszélességet, gyorsabb sebességet és közel nulla késleltetést biztosít. Egyidejűleg akár 5665 Mbps sebességgel is működik (6GHz: 2402 Mbps, 5GHz: 2402 Mbps, 2,4GHz: 861 Mbps). Emellett az RX27 Pro 7 nagy teljesítményű FEMS-szel van felszerelve, a Wi-Fi jel erősebben hatol át a falakon, és az átviteli távolság is nagyobb. Broadcom 1,7 GHz-es négymagos CPU-val felszerelt, amely nagy teljesítményű számítási teljesítményt és stabil működést biztosít. Az OFDMA és MU-MIMO technológiával több eszköz férhet hozzá egyszerre az internethez, az átviteli hatékonyság jelentősen javul, és a késleltetés jelentősen csökken.

A Wi-Fi 6E változást hoz
Nagyobb kapacitás a 6 GHz-es sávban, ami megoldja a csatlakozási és torlódási problémákat. A szélesebb, akár 160 MHz-es csatornák ideálisak a 4K/8k videók és az AR/VR játékok számára.

Kevesebb interferencia, mivel csak 6E-kompatibilis eszközök használhatják a sávot.

Élvezetesebb Ultimate Speed élmény
A háromsávos Wi-Fi 6E-vel felszerelve az RX27 Pro új szintű routerré válik, amely elképesztő, akár 5665 Mbps Wi-Fi sebességet kínál, biztosítva, hogy a házban mindenki egyszerre élvezhesse a késedelem nélküli AR/VR játékot, a zavartalan 8K streaminget és a zökkenőmentes videohívásokat.

Kiváló CPU, közel nulla késleltetés
Broadcom 1,7 GHz-es négymagos CPU, szélesebb 6 GHz-es csatornák és nagyobb kapacitás, a magasabb teljesítmény, kevesebb interferencia és közel nulla késleltetés érdekében.

Az egész házra kiterjedő erőteljes Wi-Fi 6E lefedettség
5*6dBi nagy teljesítményű külső antenna és 7 nagy teljesítményű FEMS kombinációja az egész házra kiterjedő erős, megbízható Wi-Fi kiterjesztéséhez. A legmodernebb Wi-Fi 6E technológiák, például a BSS Coloring támogatása biztosítja a zökkenőmentes és stabil kapcsolatot minden sarkon.

Ultra széles lefedettség a Wi-Fi+ segítségével
A Wi-Fi+ funkcióval felszerelve több RX27 Pro egyszerűen, konfiguráció nélkül hálózatba kapcsolható, nagyobb egységeknél is nagy sebességű, egész házra kiterjedő Wi-Fi élményt valósíthat meg.

Egy kattintással történő intelligens diagnózis
Ha hálózati lefagyásokkal, híváskimaradásokkal és áramkimaradásokkal találkozik, a webes kezelőfelületen egy gombnyomással optimalizálhat, így az eszköz gyorsan elvégezheti az önellenőrzést és kijavíthatja a hálózati problémákat.

160 MHz-es sávszélesség: Érezze a Wi-Fi 6E valódi erejét
Az RX27 Pro kétsávos sebessége akár 5665 Mbps, és támogatja a 160 MHz-es ultranagy sávszélességet. Az RX27 Pro-hoz csatlakoztatott, 160Mhz sávszélességet is támogató mobiltelefon használata közben távol tudja tartani a jelinterferenciától és teljes mértékben lejátszhatja az eszköz tulajdonságait. Élvezze a gyors és zökkenőmentes Wi-Fi 6E-t.

Élvezetesebb a többjátékos módban
A Wi-Fi és az OFDMA+MU-MIMO technológia legújabb generációja lehetővé teszi, hogy több felhasználó egyszerre osszon meg egy sávot a torlódásmentes jelek érdekében.

Gyártó: Tenda
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned