Távsegítség
Kosár
Fiókom
Tenda TEG3328F L2 Managed Switch
Tenda TEG3328F L2 Managed Switch
Tenda TEG3328F L2 Managed Switch
Tenda TEG3328F L2 Managed Switch
Termék adatai

Tenda TEG3328F L2 Managed Switch

Cikkszám: TEG3328F
29xport, Fémház, 24xGigabit, Menedzselhető, MenedzselhetőségMenedzselhető, Ethernet10/100/1000 Mbps, Teljesítmény24W, SFP port4
Garancia: 60 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
71 287 Ft
Instock
db

A TEG3328F a Tenda által tervezett 2. rétegű menedzselt kapcsoló. A fejlett hardverszerkezettel és szoftverplatformmal felszerelt kapcsoló nagy feldolgozási kapacitással, teljes biztonsági védelmi mechanizmussal, valamint különféle karbantartási és felügyeleti eszközökkel rendelkezik. Ezekkel az előnyökkel teljes mértékben megfelel a nagy sűrűségű kapcsolatok és a nagy teljesítményű aggregáció követelményeinek, ideális az olyan közepes és nagy hálózatokhoz, mint a vállalkozások és szállodák.

Térkép vizualizálás
A rendszer képes automatikusan generálni a hálózati topológiát. Támogatja az ONVIF protokollon alapuló IP-kamera-felderítést és az LLDP-n alapuló hálózati eszközfelderítést, valamint az online/offline állapotérzékelést a hálózat összes eszközénél, ami javítja a LAN működési és karbantartási hatékonyságát, valamint csökkenti a karbantartási költségeket.

12M nagy puffer, nem kell félni a forgalomkitöréstől
12M nagy pufferkialakítás, ami háromszor annyi, mint más márkáknál ugyanezen a szinten.

DHCP Snooping: Nem kell félni az illegálisan csatlakoztatott DHCP szerverektől
Ha engedélyezi a DHCP Snooping funkciót, a megbízható interfészek és nem megbízható interfészek beállításával hatékonyan megelőzheti a magánjellegű illegális DHCP-kiszolgálók által okozott hálózati problémákat.

Támogatja a 2. és 3. rétegű ACL-t, a biztonságosabb hozzáférés érdekében
Támogatja a MAC-címen vagy IP-címen alapuló szigorú hozzáférés-szabályozást, amely szűrheti a megfelelő adatcsomagokat a felhasználói hálózat biztonságának fokozása érdekében. Használható kormányzati, egészségügyi és egyéb egységek hálózati telepítésére.

Többféle támadás elleni védelem, több biztonsági intézkedés
Támogatja az IP / MAC / ARP szűrést / DoS támadásvédelmet, engedélyezze a támadásvédelmet a hálózati követelményeknek megfelelően, több szintű védelmet biztosít a felhasználói hálózat biztonságában, és biztosítja a hálózat stabilitását és hibamentességét.

Gyártó: Tenda
Portok: 29 db
Gigabit portok: 24 db
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned