Távsegítség
Kosár
Fiókom
Tenda TEG5312F L3 Managed Switch
Tenda TEG5312F L3 Managed Switch
Tenda TEG5312F L3 Managed Switch
Tenda TEG5312F L3 Managed Switch
Tenda TEG5312F L3 Managed Switch
Tenda TEG5312F L3 Managed Switch
Termék adatai

Tenda TEG5312F L3 Managed Switch

Cikkszám: TEG5312F
12xport, Fémház, 10xGigabit, Menedzselhető, MenedzselhetőségMenedzselhető, Ethernet10/100/1000 Mbps, Teljesítmény19W, SFP port2
Garancia: 60 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
42 471 Ft
Instock
db

A TEG5312F egy Tenda Layer-3 felügyelt kapcsoló. A nagy teljesítményű hozzáférési igények kielégítése érdekében a switch 10 10/100/1000 Mbps Base-T Ethernet portot és 2 különálló 1000 Mbps Base-X SFP portot kínál. Innovatív hardverszerkezetével és szoftverplatformjával nagy feldolgozási kapacitással és teljes biztonsági védelmi mechanizmussal rendelkezik, amely egyszerűvé teszi a kezelést és a karbantartást, teljes mértékben megfelel a nagy felhasználói hozzáférés és a nagy teljesítményű aggregáció követelményeinek, ideális az aggregációs réteg számára vagy az olyan közepes és nagy hálózatoknak, mint a vállalkozások és az egyetemek.

Három rétegű, nagy hatékonyságú gyorstovábbítás
Támogatja a Layer 3 www routing protokollokat, támogatja a 3. rétegű továbbítást akár 400+ terminálhoz, könnyedén megfelel a Layer 3 routerekhez és továbbításnak a hálózati szegmenseken keresztül, és megvalósítja a 2. rétegű hálózati elkülönítést és a 3. rétegű hálózati együttműködést. A Layer 2 kapcsolóval összehasonlítva az átvitelhez nincs szükség routeren való átvitelhez, és a továbbítási sebesség is gyorsabb!

Térkép megjelenítése
Támogatja az ONVIF alapú IP-kamerák és hozzáférési pontok automatikus felismerését, valamint az automatikus topológia generálást.

12M nagy puffer, nem kell tartani a fennakadásoktól
12M nagy pufferkialakítás, ami háromszor annyi, mint más márkák esetében ugyanezen a szinten.

Rugalmas QoS
A TEG5312F három QoS ütemezési módot (SP, SWRR, WRR) támogat a pontosabb forgalomirányítás érdekében. A QoS funkció engedélyezése után a hálózat forgalma pontosan a címke prioritása szerint lesz szabályozva. Előnyben részesíti a fontosabb forgalmat, és csökkenti azoknak az adatfolyamoknak az arányát, amelyek korlátozott sávszélesség mellett nagy mennyiségű jelentéktelen forgalmat foglalnak el, annak érdekében, hogy jobban megfeleljenek a jelenlegi átviteli igényeknek.

Támogatja a 2. és 3. rétegű ACL-t, a biztonságosabb hozzáférés érdekében
Támogatja a MAC-címen vagy IP-címen alapuló szigorú hozzáférés-szabályozást, amely szűrheti a megfelelő adatcsomagokat a felhasználói hálózat biztonságának fokozása érdekében. Használható kormányzati, egészségügyi és egyéb egységek hálózati telepítésére.

Többféle támadás elleni védelem, több biztonsági intézkedés
Támogatja az IP / MAC / ARP szűrést / DoS támadásvédelmet, engedélyezheti a támadásvédelmet a hálózati követelményeknek megfelelően, több szintű védelmet biztosít a felhasználói hálózat biztonságában, és biztosítja a hálózat stabilitását és hibamentességét.


Gyártó: Tenda
Portok: 12 db
Gigabit portok: 10 db
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned