Távsegítség
Kosár
Fiókom
Thrustmaster eSwap X Pro USB Gamepad Black
Thrustmaster eSwap X Pro USB Gamepad Black
Thrustmaster eSwap X Pro USB Gamepad Black
Thrustmaster eSwap X Pro USB Gamepad Black
Termék adatai

Thrustmaster eSwap X Pro USB Gamepad Black

Cikkszám: 4460174
Vezetékes, PC/XBOX Series X/XBOX Series S, USB 2.0, Vibrációs funkció, Analóg joystick , Jack 3,5mm, Gamer
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
98 379 Ft
Instock
db

Egy kontroller, kiváló teljesítményre tervezve többjátékos módokban
A hivatalosan Xbox Series X|S-hez licencelt precíz, érzékeny és adaptálható játékvezérlő, amely új generációs (NXG) modulokat tartalmaz, így optimalizált élményt biztosít minden típusú játék és játékos számára. Úgy tervezték, hogy játékát a következő szintre emelje, a teljesítménye új magasságait elérje és a lehető legjobb helyezéseket érje el.

Új generációs mini stickek
A legversenyképesebb játékosokat szem előtt tartva tervezett S5CO NXG mini-gombok - amelyeket hónapokig laboratóriumiban teszteltek - – hihetetlenül megbízhatóak. A Thrustmaster játékvezérlőinek korábbi tervezéseihet képest ezek a gombok jobb fizikai ellenállást (+33%), precízebb pontosságot (+66%) biztosítanak, valamint megduplázzák a beépített mini-stickek élettartamát (+100%)

Fizikai zárhatóság a triggerekhez
Az ESWAP X PRO CONTROLLER segítségével beállíthatja a fizikai mozgási tartományt a triggereken, hogy azok a legjobban illeszkedjenek játékstílusához. A rövidebb hatótávolság jobb reakciót biztosít a lövöldözős játékokban, míg a hosszabb hatótávolság nagyobb pontosságot és igazán progresszív érzést biztosít más típusú játékokban.

Azonnali újrafelvétel
Minden szabványos funkciót vagy gombot beilleszhet be az ESWAP X PRO CONTROLLER hátoldalán található további 4 gomb egyikére, közvetlenül a játékvezérlőn keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy megtalálja a legjobb gombkombinációkat, így az minden típusú játékhoz, valamint minden kézmérethez igazodni fog.

Sebészeti pontosság
Hibátlan reakciókészség – az egyes modulokba és gombokba beépített tapintatos kapcsolóknak köszönhetően – elengedhetetlen, ha növelni szeretné a győzelmi esélyeit. A mechanikusan érezhető reszponzív kattintások növelik az irányítás érzését, így soha nem kell aggódnia a reakcióidő miatt játék közben.Élvezheti a gombok több mint 5 millió aktiválhatóságát, és az előre kalibrált minibotok több mint 2 millió aktiválhatóságát.

Végtelen sokoldalúság
A modulok állítható elhelyezése a játékvezérlőn – akár a játék kellős közepén, akár akkor, amikor éppen nem játszik – lehetővé teszi, hogy a konfigurációt a lehető legjobban az Ön vagy csapata igényeihez igazítsa. A forma és az ergonómia úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen minden játékstílushoz: harc, sport, FPS/TPS, battle royale és még RPG is.

Thrustmapper X szoftvert is tartalmaz
A ThrustmapperX hatalmas lökést ad a tökéletesség eléréséhez. A dedikált szoftver lehetővé teszi az összes alapvető beállítás elsajátítását és módosítását, különféle előre beállított beállításokat létrehozva a fokozott játékergonómia és az optimalizált kényelem érdekében, így azok biztosan megfelelnek az Ön egyedi igényeinek. Szerelje újra a kezelőszerveket, és állítsa be az érzékenységet, a holt zónákat (lekerekített vagy négyzet alakú) és a rezgésszintet saját igényei szerint.

Korlátlan moduláris ökoszisztéma
Az ESWAP X PRO CONTROLLER korlátlan moduláris ökoszisztémával rendelkezik, a tervezés és a teljesítmény metszéspontjában. Különféle új funkciókat tartalmazó csomagok – a különböző színek testreszabható csomagjai mellett - állnak rendelkezésre (külön megvásárolhatók), biztosítva az optimális kényelmet és a szemet gyönyörködtető megjelenést, amely illeszkedik kedvenc játékaihoz. Próbálja ki az új modul textúrákat, formákat és magasságokat: imádni fogja a különböző és egymást kiegészítő lehetőségeket.Az ESWAP T-Case hardshell hordtáska (külön is megvásárolható) teljessé teszi az ökoszisztémát, lehetővé téve a játékosok számára, hogy biztonságosan szállítsák játékvezérlőjüket és moduljaikat, bárhová is mennek (különböző helyszíneken játszhatnak, LAN-partikon vesznek részt, vagy ha költöznek).

Gyártó: Thrustmaster
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned