Távsegítség
Kosár
Fiókom
Thrustmaster EVO Racing 32R Leather
Thrustmaster EVO Racing 32R Leather
Thrustmaster EVO Racing 32R Leather
Thrustmaster EVO Racing 32R Leather
Thrustmaster EVO Racing 32R Leather
Thrustmaster EVO Racing 32R Leather
Termék adatai

Thrustmaster EVO Racing 32R Leather

Cikkszám: 4060318
Kiegészítő
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
140 734 Ft
Instock
db

A MOTORHÁZTETŐ ALATT
MINDEN, AMIRE A TELJESÍTMÉNYHEZ SZÜKSÉGE VAN
Vezess a határon az EVO Racing 32R Leatherrel, egy sokoldalú kerek felnivel (12,6 hüvelyk / 32 cm átmérőjű), amely tökéletes a rally versenyzéshez és számos más versenyszimulációhoz. Vegye fel a harcot a legkeményebb pályákon is csúcssebességgel: a hosszú, ívelt formának köszönhetően a lapátváltók minden körülmények között könnyen elérhetők, és mágneses érzékelőkkel vannak ellátva a pontos aktiválás érdekében.

TÖKÉLETES EGYENSÚLY
Érezd az utat közvetlenül a kezedben, akár aszfalton, havon vagy földön, ezzel a vékony és könnyű (2,9 lb / 1300 g), bőrrel bevont keréktárcsával, amely kiemelkedő kényelmet és tiszta érzéseket biztosít. Állítsa be a hüvelykujjgomb modulokat a saját preferenciáinak megfelelően, az optimális tapadás érdekében.

PRÉMIUM, SPORTOS KIALAKÍTÁS
Élvezze a kiváló minőségű dizájnt, prémium anyagokat alkalmazva, beleértve a központi előlaphoz használt szálcsiszolt alumíniumot, amely az EVO Racing 32R Leathernek kiváló merevséget biztosít, miközben megtartja könnyű szerkezetét. A keréktárcsa sárga kriptonit varrással díszített bőrborítása tartós illeszkedést biztosít, és modern stílusának köszönhetően igazán kitűnhetsz.

LEVEHETŐ EVO KERÉKAGY
Változtasd meg a versenyzés élményét az új EVO Racing termékcsaláddal. Állítsd fel a saját szabályaidat a levehető központi hubot különböző formájú és méretű keréktárcsákkal és lapátváltókkal kombinálva (későbbiekben kapható), hogy uralni tudd bármelyik versenypályát az általad választott járművel és szakágban.

TELJES KONTROLL
Maradj ura a versenyeknek az EVO Racing hub 25 akciógombjával, köztük 4 forgókóddal és egy ergonomikus D-paddal. A 7 LED* a versenyinformációkat és a percenkénti fordulatszámot mutatja, lehetővé téve a két üzemmód közötti váltást, hogy alkalmazkodjon a különböző járműtípusokra jellemző motorfordulatszámhoz.

MAXIMÁLIS KOMPATIBILITÁS
Hozzáférés a teljes Thrustmaster ökoszisztémához: két gyorskioldó tartót tartalmaz, így az EVO Racing 32R Leather kompatibilis az összes meglévő és jövőbeli Thrustmaster Force Feedback versenykormánytalppal PS5 és PS4, Xbox Series és Xbox One*, valamint PC (Windows 10 és 11) esetén.
*Az Xbox Series és Xbox One esetében: egyes funkciókat (kódolók, LED-ek, gombok száma) a konzol protokollja korlátozza.


Gyártó: Thrustmaster
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned