Távsegítség
Kosár
Fiókom
Thrustmaster T. Racing DTS Scuderia Ferrari Edition
Thrustmaster T. Racing DTS Scuderia Ferrari Edition
Thrustmaster T. Racing DTS Scuderia Ferrari Edition
Termék adatai

Thrustmaster T. Racing DTS Scuderia Ferrari Edition

Cikkszám: 4060197
Headset, 2.0, Mikrofon, Red/Black
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
42 997 Ft
Instock
db

Ultrarealisztikus hallási élmény, összhangban a fejlesztők követelményeivel, a hangegyensúlyt és a pontos hangvisszaadást biztosító stabil frekvencia-válasz görbének köszönhetően.

Erő és pontor reprodukció
116 ± 3 dB SPL (Sound Pressure Level) zajszint a kivételes torzításcsökkentésért (≤ 1%) és a kiemelkedő pontosságért.

Nagy teljesítményű mikrofon
A T.Racing Scuderia Ferrari Edition-DTS egyirányú mikrofonja csak az Ön hangját célozza meg a csapattársaival való hatékony kommunikáció érdekében. A mikrofon levehető és állítható, és könnyen alkalmazkodik minden fejmérethez és -formához.

Amikor a kényelem és a teljesítmény találkozik
A fülpárnák memóriahabból készültek, hogy bármilyen fülformához illeszkedjenek, és páratlan kényelmet biztosítsanak még az extra hosszú versenyzések során is.

Minőségi anyagok
A fém fejpánt keret a fülhallgató valósághű megjelenését és kiváló tartósságot biztosít, míg a párnázott bőr fejpánt párna kiváló minőségű esztétikus megjelenést biztosít.

Univerzális kompatibilitás
A T.Racing Scuderia Ferrari Edition-DTS sokféle rendszerrel kompatibilis: PlayStation 4, Xbox One és Switch konzolokkal, valamint PC-vel is használható. Tabletekkel és okostelefonokkal is kompatibilis (a hívási funkciókkal együtt).

Optimalizált hang a DTS-nek köszönhetően
A fejhallgatóhoz mellékelt DTS technológia a DTS® Headphone:X térbeli megjelenítés révén továbbfejlesztett merítést tesz lehetővé. A hangkörnyezet valósághűbb reprodukciója nagy lökést ad a legjobb versenyidő eléréséhez.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned