Távsegítség
Kosár
Fiókom
Thrustmaster T128 Shifter Pack USB Kormány Black
Thrustmaster T128 Shifter Pack USB Kormány Black
Thrustmaster T128 Shifter Pack USB Kormány Black
Termék adatai

Thrustmaster T128 Shifter Pack USB Kormány Black

Cikkszám: 4460267
Kormány/pedál szett, PC/XBOX ONE/XBOX S/XBOX X, USB, Kormányváltó, Két pedálos, Force feedback
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
113 422 Ft
Instock
db

IMMERSIVE FORCE FEEDBACK
A HYBRID DRIVE technológia a Force Feedback rendszerben lehetővé teszi, hogy a játékosok megtapasztalják a vezetés minden szórakoztató, intuitív érzését. Az egyes járművek súlya, az ütközések és ütközések, a kanyarokban a gumiabroncsok tapadásának elvesztése és az útfelület típusai mind érzékelhetők a kormányon keresztül, a magával ragadó versenyzés érdekében, amely felébreszti a vezetői ösztönöket.

MÁGNETIKUS PADDLE SHIFTERS
A H.E.A.R.T mágneses technológiának köszönhetően a lapátváltók szupergyors sebességváltást tesznek lehetővé (30 millimásodperces reakcióidő), világos és pontos aktiválással, a sportos teljesítmény érdekében és a vezetési hibák elkerülése mellett.
Ez a szabadalmaztatott technológia, amelyet egy érintkezésmentes, súrlódásmentes mágneses rendszerrel juttatnak el a járműhöz, hosszú távon kiemelkedő tartósságot biztosít.

MOTORGYORSULÁS LED-ek
A 4 színű LED-csík segítségével anélkül figyelheti a motor fordulatszámát, hogy szemét levenné az útról. A LED-ek villognak, ha magasabb fokozatba kell kapcsolnia, így optimalizálhatja a sebességváltást. A PlayStation és PC kompatibilis játékok listája rendszeresen frissül a Thrustmaster technikai támogatás weboldalán.

VÁLTOZÓ, VERSATILIS KIALAKÍTÁS
A kerek, könnyű keréktárcsa a Force Feedback rendszer teljes erejét kihasználja, a maximális sebesség érdekében. A 270°-tól 900°-ig terjedő forgási szöge automatikusan beáll a játékban használt jármű alapján, az összes járműstílushoz (GT, rally, F1, teherautók) igazodó vezetéshez. A versenykormányon található 13 akciógombnak köszönhetően nem lesz szükséged gamepad használatára.

A KERÉKRE SZERELT KÉZIFÉK
A kormány elülső részén 2 kézifék gomb található - a felhasználó hüvelykujjával könnyen elérhető a merész csúszásokhoz, valamint a freestyle manőverekhez. A gombok elhelyezése szimmetrikus, a kétkezes kezelés és a fokozott irányíthatóság érdekében minden irányban.

MÁGNETIKUS PEDÁLSZETT
A versenykerékhez mellékelt T2PM mágneses pedálkészlet elképesztő ezredmásodperces pontosságot kínál a kristálytiszta gyorsításhoz és a jól adagolt fékezéshez.
A T2PM pedálkészlet teljesen sima élményt nyújt anélkül, hogy a pontosság elvesztésének veszélye fenyegetne, mint a hagyományosabb, potenciométerrel felszerelt pedálkészletek, így erőteljes és megbízható segítség a vezetési készségek fejlesztéséhez.

Gyártó: Thrustmaster
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned