Távsegítség
Kosár
Fiókom
Thrustmaster T248 USB Kormány Black/Silver
Termék adatai

Thrustmaster T248 USB Kormány Black/Silver

Cikkszám: 4460182
Kormány/pedál szett, PC/XBOX ONE/XBOX S/XBOX X, USB, Kormányváltó, Három pedálos, Vibrációs funkció, Force feedback
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
138 017 Ft
Instock
db

Olyan játékosok számára tervezték, akik a teljesítményt és a játékban való elméjülést keresik, valamint szeretnének megszabadulni a billentyűzettől, egértől vagy kontrollertől, vagy egy kezdő kormány segítségével fokozni kívánják teljesítményüket. A T248 kormány hivatalosan licenszelt  Xbox Series X|S, Xbox One konzolokra, valamint kompatibilis PC-vel is.

Thrustmaster kijelző
A T248 beépített képernyőjén több, mint 20 féle kijelző közül választhat: számos beállítást pedig maga állíthat (az erővisszacsatolás típusa, a kormány forgási szöge stb..), vagy az Ön által választott telemetriai információkat is megjeleníttetheti (fordulatszám, legjobb köridő stb..). A kompatibilis játékok listája PC és Xbox eszközökön megtalálható a Thrustmaster weboldalán, és ez folyamatosan frissül is.

Dinamikus erősvisszacsatolás
A T248 3 féle erővisszacsatolási beállításra képes (beállítások mellékelten), amelyek mindenféle játéktípussal kompatibilisek és menet közben is módosíthatók akár, közvetlenül a kormányon:FFB 1: Force Feedback 100%-ban arányos a játék által kért erővel.
FFB 2: továbbfejlesztett Force Feedback a jobb csúszásszabályozás érdekében.
FFB 3: megerősített Force Feedback, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tisztán érezzék az összes versenyhatást a pályáról (járdák, csúszás a pályáról stb.).

Következő generációs hibrid hajtási rendszer
A játékosok számára extra erőt biztosít (akár 70%-kal több, mint amit a korábbi Thrustmaster kormány, a TMX tudott), a T248 ezen intenzitásával könnyedén uralhatja a versenypályákat. A hibridrendszer által lehetővé tett kiemelkedő vezethetőséggel elkerülheti az ellentmondásos érzéseket és a súrlódási problémákat, amelyek gyakran előfordulnak a szíjhajtás nélküli kormányoknál.

25 Akciógomb
A kerék központi küllőinek végein elhelyezett 2 kétállású (fel és le) kódolóval a T248 közel kétszer annyi akciógombot tartalmaz, mint a korábbi Thrustmaster versenykerekek (TMX sorozat). A fizikai és virtuális gombok széles választéka lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy mindig rengeteg választási lehetőségük legyen a versenyvezérlők hozzárendelése során bármilyen játéktípusban.

Mágneses pedál szett
A valóban kivételes, ezredmásodperces pontosságot biztosító T3PM mágneses pedálkészlet 4 fékpedálnyomási módot is lehetővé tesz.
A teljesen sima mozgással és elkerülve a szabványos potenciométer-alapú pedálkészletek által tapasztalt pontosság elvesztését az idő múlásával, a T3PM hatalmas, feltűnő ugrást jelent mind a sokoldalúság, mind a játékon belüli reakcióképesség tekintetében.

Gyártó: Thrustmaster
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned