Távsegítség
Kosár
Fiókom
Thrustmaster Y-300CPX PC/PS3/PS4/XBOX ONE/XBOX360 Gaming Headset White
Thrustmaster Y-300CPX PC/PS3/PS4/XBOX ONE/XBOX360 Gaming Headset White
Thrustmaster Y-300CPX PC/PS3/PS4/XBOX ONE/XBOX360 Gaming Headset White
Thrustmaster Y-300CPX PC/PS3/PS4/XBOX ONE/XBOX360 Gaming Headset White
Termék adatai

Thrustmaster Y-300CPX PC/PS3/PS4/XBOX ONE/XBOX360 Gaming Headset White

Cikkszám: 4060077
Headset, 2.0, 3.5mm, Mikrofon, White, Volume Control
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
24 288 Ft
Instock
db

Univerzális headset a teljes kompatibilitás érdekében
Az Y-300CPX gaming headset kiterjesztett kompatibilitást kínál; az eszköz csatlakoztatható PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One™*, PC, Xbox 360® és Mac® rendszerekhez. Kompatibilis a Nintendo Wii U™, Nintendo 3DS™, PlayStation®Vita, valamint MP3 lejátszókkal, tabletekkel, okostelefonokkal is (a hívási funkciók során is).
* 3,5 mm-es sztereó fejhallgató-csatlakozóval rendelkező Xbox One kontrollerekkel működik

Speciális kezelés
A kábelen található egy többfunkciós kontroller, amely lehetővé teszi a Game / Bass / Chat és a mikrofon hangszintjének beállítását: a mikrofon és a chat hangereje külön állítható, így minden játékhoz és minden játékoshoz tökéletesen illeszkedik. A fejhallgató egy másik tulajdonsággal is büszkélkedhet – egy egyedülálló mikrofonerősítés testreszabási funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan beállítsák az erősítési szintet a hangjukhoz, hogy a csapattársaik tökéletesen hallják. Végül a vezérlő lehetővé teszi a felhasználók számára a hangvisszajelzés kikapcsolását, hogy ne hallják a saját hangjukat a headsetben!

Audiós szakértelem
Az 50 mm-es meghajtók kristálytiszta hangot biztosítanak: halljon mindent, reagáljon gyorsan! A játékmenetekhez optimalizált stabil frekvencia-válaszgörbének köszönhetően a hangérzet még „valódibb”, mint a valóságban, tökéletes egyensúlyt biztosítva a mély, a közép és a magas hangok között. Exkluzív, dupla elektroakusztikus basszus hangerősítő, amely mély basszusválaszt biztosít. A thrustmaster audió szakértelmének egyik legjobbja, amely játékteljesítményét a következő szintre emeli (a Hercules és a 20 éves audio-szakértelem által vezérelve).

Nagy teljesítményű mikrofon
A mikrofon minősége megegyezik a headset hangteljesítményével; az egyirányú eszközt úgy tervezték, hogy megcélozza a játékos hangját, biztosítva a tiszta és hatékony kommunikációt. Levehető és állítható is, ezért minden játékos fejméretéhez és alakjához igazodik.

Kényelemre tervezve
Egyedülálló Y-alakú kialakítás, amely tökéletesen biztosítja a kiemelkedő kényelmet: nagy, ultrapuha fülpárnák és hatékony passzív szigetelés. A fülhallgatók egyedi kialakítása igazi basszuskiemelő hangdobozként működik. Az 13,1 láb/4 méteres kábelek bármilyen típusú játékkonfigurációhoz igazíthatók.

Jobb hangteljesítmény, mint egy versenyen
Tökéletes basszuskiadás, amely biztosítja a játékon belüli robbanások optimális hallhatóságát. Kiegyensúlyozott középtartományú frekvenciák a többi játékos hangjának stabil reprodukciója érdekében. A telítetlen magas hangok garantálják a bejövő rakéták hangjának kristálytiszta visszaadását a játékokban.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned