Távsegítség
Kosár
Fiókom
TP-Link Archer A5 AC1200 Wireless Dual Bandes Router
TP-Link Archer A5 AC1200 Wireless Dual Bandes Router
TP-Link Archer A5 AC1200 Wireless Dual Bandes Router
TP-Link Archer A5 AC1200 Wireless Dual Bandes Router
Termék adatai

TP-Link Archer A5 AC1200 Wireless Dual Bandes Router

Cikkszám: ARCHER A5
WI-FI 5 (802.11ac), 1xWAN, 4xLAN, 10/100 LAN, 2,4GHz 300Mbps, 5GHz 867Mbps, Dual Band
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
13 188 Ft
Instock
db

Nagy sebességű, két sávos Wi-Fi a jobb minőségű csatlakozásért
Az Archer A5 lehetővé teszi számítógépe és laptopja számára, hogy a vezeték nélküli N-es technológia sebességének akár háromszorosát is kihasználhassa a vezeték nélküli AC technológia segítségével. A 2,4 GHz-en 300 Mbps és a kristálytiszta 5 GHz-en 867 Mbps sebességgel az Archer A5 tökéletes választás az akadozásmentes HD stream-eléshez, online játékhoz és sávszélességet igénylő tevékenységekhez.

Innovatív antenna kialakítás a maximális lefedettségért
A négy jól elhelyezett antenna az összes kapcsolatát az eddiginél hatékonyabbá és stabilabbá teszi. A fejlett antenna technológia növeli a jelfogadás érzékenységét a Wi-Fi lefedettség kiterjesztéséhez.

Szülői felügyelet könnyedén
Szülőként vagy akár felettesként könnyedén tudja felügyelni a gyerekek és a személyzet felelősségteljes internet hozzáférését. Használjon kulcsszavakat a tiltólista egyszerű létrehozásához és korlátozza a webes hozzáférés szintjét.

Vendéghálózati hozzáférés
Engedélyezze a vendégeknek, hogy csatlakozzanak a Wi-Fi hálózatához, miközben védelmezi magánszféráját. Könnyűvé teszi a megosztást, fenntartja a biztonságot.

Hatékony vendég hitelesítés a Facebook fiók segítségével
Captive portál segít fenntartani az engedélyezett vendégeknek a hálózathoz való hozzáférést kényelmes felhasználóbarát hitelesítési módszerrel. Továbbá könnyen megoszthatja Facebook profilját a hálozatára csatlakozókkal.

Könnyű beállítás és vezérlés
Egy intuitív, többnyelvű webes felület (jelenleg angol, német, francia, olasz, lengyel és török nyelven érhető el) az Archer A5 beállítását PC-n még könnyebbé teszi, mint valaha. Az Ön kényelmét szolgáló új mobilfelületet is biztosítunk. Irányítson mindent az ujjával a Tether alkalmazáson keresztül, amely lehetővé teszi a hálózat beállításait - köztük a Szülői felügyelet és a Média megosztását - bármely Android vagy iOS eszközről.

Gyártó: TP-Link
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned