Távsegítség
Kosár
Fiókom
TP-Link Archer AX55 AX3000 Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
TP-Link Archer AX55 AX3000 Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
TP-Link Archer AX55 AX3000 Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
TP-Link Archer AX55 AX3000 Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
Termék adatai

TP-Link Archer AX55 AX3000 Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router

Cikkszám: ARCHER AX55
WI-FI 6 (802.11ax), 1xWAN, 4xLAN, Gigabit LAN, 2,4GHz 574Mbps, 5GHz 2402Mbps, Dual Band, Mesh WI-FI, USB
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
38 031 Ft
Instock
db

Wi-Fi 6 Feljavít Mindent
A Wi-Fi technológia legújabb generációja gyorsabb sebességet, kevesebb késést és nagyobb kapacitást eredményez, lehetővé téve több egyidejű kapcsolatot az otthoni hálózatában.

Hihetetlen Sebesség
A drasztikusan javított sebesség lehetővé teszi a streamelést, a gyors letöltést és a játékot - mindezt egyszerre. Az 5 GHz-es 160 MHz-es csatorna támogatással megduplázza a sávszélességet, ez lehetővé teszi a késedelem nélkül 8K-s videózást.

Gyorsabb Reagálás, Kevesebb Töltőképernyő
Élvezze a zökkenőmentes játékot, a videó streaminget és az élő adást egyszerre. Az OFDMA erősebbé teszi a WiFi -t, mivel lehetővé teszi több eszköz számára, hogy egy sávot osszanak meg egyszerre, ami csökkenti a késleltetést és a remegést.

Csatlakoztasson többet sebesség csökkenés nélkül
A Wi-Fi 6 technológia mögött a fejlett Qualcomm chip és a nagy memória áll. Élvezze a gyors kapcsolatot minimális késleltetéssel még nagy mennyiségű átvitel esetén is. Minden kattintásra egy weboldalon vagy egy online lejátszón a laptopja és telefonja csak gyorsabban reagál.

Továbbfejlesztett Hűtési Kialakítás Az Állandó Teljesítményért
Nincs melegedés, nincs probléma. A nagyobb hűtőborda és a kifinomult kialakítás lehűti a WiFi 6 rendszerét, és lehetővé teszi, hogy a hálózat a legnagyobb sebességgel működjön különböző helyzetekben.

WiFi Lefedetség Az Otthonában
A 4 nagyteljesítményű külső antenna erősíti a WiFi jeleket otthonában. A Beamforming technológia észleli az eszközöket, és a vezeték nélküli jelet feléjük koncentrálja.

USB 3.0-ás Port
Könnyen megoszthatja a fájlokat a kapcsolódott eszközök között, ha külső adathordozót csatlakoztat, amit a személyes felhőjének is használhat, és biztonságosan hozzáférhet kívülről.

Könnyedén Kialakíthat Egész Otthonos WiFi lefedetséget az Archer AX55 segítségével
Teljes otthoni Wi-Fi lefedetséget szeretne kiépíteni? Az Archer AX55 támogatja a OneMesh-t, hogy zökkenőmentes lefedettséget biztosítson az egész otthonában, megakadályozva a leszakadást és a késést a jelek között.

TP-Link HomeShield: Fejlett Biztonság a Mindennapi Eszközeihez
A TP-Link HomeShield használatával kiélvezheti a fejlett biztonsági funkciókat, ami biztonságos környezetet alakít ki az Ön és családja adatainak védelmére.

WPA3 - A Kiberbiztonság Új Szintje
A legújabb Wi-Fi biztonsági protokoll, a WPA3 új lehetőségeket kínál a személyes hálózatok kiberbiztonságának javítására. Biztonságosabb titkosítás a Wi-Fi jelszavaknál és fokozott védelem a nyers erővel való támadásokkal szemben.

Könnyű Telepítés és Használat
Akár az intuitív Tether alkalmazást, akár a TP-Link nagy teljesítményű webes felületét választja, percek alatt beállíthatja az Archer AX55 készüléket. A Tether alkalmazás lehetővé teszi a hálózati beállítások kezelését bármely Android vagy iOS eszközről.

Védje Gyermekeit
Blokkolja a nem megfelelő tartalmat gyermekei számára, és személyre szabhatja az időtartamot a jobb online szokások érdekében.

Értesítések Új Kapcsolódásokról
A telefonján értesítést kap, amikor új eszköz csatlakozik. Lecsatlakoztathat bármilyen gyanús eszközt, és blokkolja is azokat. Ilyen egyszerű.

Egyszerű Firmware Frissítés
Unja már a mauális firmware frissítést? Az OTA frissítések lehetővé teszik a firmware egyszerű frissítését egy kattintással a kezelőpanelen. Ha a biztonságát és a funkcióit mindig naprakészen szeretné tartani, kapcsolja be az automatikus ütemezést.

Gyártó: TP-Link
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned