Távsegítség
Kosár
Fiókom
TP-Link Archer C6U AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router
TP-Link Archer C6U AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router
TP-Link Archer C6U AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router
TP-Link Archer C6U AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router
Termék adatai

TP-Link Archer C6U AC1200 Wireless MU-MIMO Gigabit Router

Cikkszám: ARCHER C6U
WI-FI 5 (802.11ac), 1xWAN, 4xLAN, Gigabit LAN, 2,4GHz 300Mbps, 5GHz 867Mbps, Dual Band, USB, 1000Mbit
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
20 987 Ft
Instock
db

Gyors adatávitel az AC1200 Dual Band Wi-Fi-vel
Az Archer C6U megbízható és gyors hálózatot hoz létre, amelyet a 802.11ac Wi-Fi technológia hajt. A 2,4 GHz-es sáv akár 300 Mbps sebességet is képes előállítani a mindennapi feladatokhoz, például az e-mail küldéshez és az internetes böngészéshez, míg az 5 GHz-es sáv akár 867 Mb / s sebességet is kínál, ideális a HD videó streaminghez és az online játékhoz.

Nagyobb Wi-Fi Lefedettség az egész lakásban
Négy külső antennával az otthonának minden sarkában foghatja a Wi-Fi hálózatot. Maradjon kapcsolatban és élvezze a gyors Wi-Fi-t, akár a kanapén, akár az erkélyen pihen. A Beamforming észleli az eszközöket, még akkor is, ha azoknak távoli vagy gyenge kapcsolatuk van, és a vezeték nélküli jelerősséget koncentrálja feléjük.

TP-Link OneMesh: Könnyedén Kialakíthat Egész Otthonos WiFi lefedetséget
A OneMesh egyszerű módja annak, hogy egyetlen Wi-Fi névvel Mesh hálózatot hozzon létre a zökkenőmentes otthoni lefedettség érdekében. Csak csatlakoztasson egy OneMesh lefedettségnövelőt egy OneMesh routerhez. Nincs több keresés a stabil kapcsolat körül.

MU-MIMO Több kapcsolat
A MU-MIMO lehetővé teszi az Archer C6U számára, hogy egyszerre több eszközt is kiszolgáljon. Nincs több adat torlódás vagy késés. Minden eszköz gyorsabban megkapja az adatait, és a Wi-Fi-t hatékonyabban használják!

Gyorsabb Kapcsolat és egyszerű Megosztás
A gigabites Ethernet portok maximális vezetékes sebességet nyújtanak. Csatlakoztassa a számítógépeket, az intelligens tévéket és a játékkonzolokat a gyors és megbízható kapcsolat érdekében. Könnyen csatlakoztathatja a külső tárolóeszközöket az USB 2.0 port-on - a fájlok, fényképek és videók gyors megosztásához.

Access Point is!
Váltsa az Archer C6U üzemmódját Access Point módra, hogy megossza vezetékes hálózatát más vezeték nélküli eszközökkel.

Egyszerű Kezelés a Tether APP-al
Az ingyenes Tether alkalmazás Android és iOS eszközökön egyaránt elérhető, megkönnyítve ezzel az Archer C6U beállítását és a hálózati beállítások kezelését.


Gyártó: TP-Link
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned