Távsegítség
Kosár
Fiókom
TP-Link Deco X10 AX1500 Whole Home Mesh Wi-Fi 6 System (1-pack)
Termék adatai

TP-Link Deco X10 AX1500 Whole Home Mesh Wi-Fi 6 System (1-pack)

Cikkszám: DECO X10(1-PACK)
1000Mbit, 2xLAN, Dual Band
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
27 224 Ft
Instock
db
Mesh hálózat, Wi-Fi 6
A WiFi 6 technológiával felvértezett Deco teljes otthoni mesh WiFi-t úgy tervezték, hogy hatalmas növekedést biztosítson a lefedettségben, a sebességben és a teljes kapacitásban. Használja az ultragyors mesh WiFi-t, és élvezze a jövőbeli hálózatot, amely gyorsabban tölt be és több csatlakozást biztosít.

Több kapacitás több eszközhöz
A kétirányú MU-MIMO technológia lehetővé teszi, hogy több eszköz egyidejűleg fogadjon adatokat, így a WiFi hálózat több eszközt is képes kezelni egyszerre, csökkentve a pufferelést és javítva az általános teljesítményt.

Legyen a késleltetés a múlté
Az OFDMA technológia lehetővé teszi a WiFi sávszélesség hatékonyabb kihasználását, ami gyorsabb sebességet, csökkentett késleltetést és jobb hálózati kapacitást eredményez.

Több eszközhöz tervezve
A Deco termékek célja, hogy drámai módon javítsák a kapacitást és a hatékonyságot sűrű forgalmú környezetben. Nem számít, hány képernyő vagy eszköz van egyszerre bekapcsolva, mindenki élvezheti a hatékonyabb hálózatot, amely gyorsabban töltődik be, anélkül, hogy csökkentené a teljesítményt.

Fedje le otthona minden sarkát
A Deco X10 a BSS (Base Service Station) színezési és sugárformáló technológiái által generált tisztább, erősebb, teljes otthoni WiFi-vel megszünteti a gyenge jelű területeket, mint a WiFi holtzóna-gyilkos. Így nem kell többé keresgélni a stabil kapcsolat után.

Intelligens hálózat egy intelligensebb otthonért
A Deco egyéni algoritmusai segítségével automatizálja a kapcsolatokat a hálózaton, így mindig a lehető legerősebb jeleket biztosítja.

Zökkenőmentes barangolás egyetlen WiFi névvel
A TP-Link Mesh azt jelenti, hogy a Deco egységek együttműködve egyetlen hálózatot alkotnak. Telefonja vagy táblagépe automatikusan csatlakozik a leggyorsabb Deco készülékhez, ahogy otthonában mozog, így valóban zökkenőmentes WiFi élményt nyújt.

Egyszerű. Könnyű. Mégis Erőteljes.
Állítsa be és kezelje hálózatát bármikor és bárhol a barátságos TP-Link Deco alkalmazással. Mindössze három egyszerű lépésben az egész otthona erős és megbízható WiFi-vel burkolható.

Egyszerű kezelés
Kezelje WiFi-jét otthon vagy távol a Deco alkalmazásban. Tekintse meg az összes csatlakoztatott eszközt, rangsorolja sajátját, és állítson be vendéghálózatot.

Hangvezérlés
Használjon Amazon Alexa vagy Google Assistant-kompatibilis eszközt a Deco X10 vezérléséhez hangjával.

Minden Decoval együtt működik
A Deco X10 minden más Deco modellel kompatibilis, így Mesh hálózatot alkot. Bármikor bővítheti a Mesh WiFi lefedettséget további Decos hozzáadásával.
Gyártó: TP-Link
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned