Távsegítség
Kosár
Fiókom
TP-Link HX220 AX1800 Whole Home Mesh WiFi AP (1-Pack)
TP-Link HX220 AX1800 Whole Home Mesh WiFi AP (1-Pack)
Termék adatai

TP-Link HX220 AX1800 Whole Home Mesh WiFi AP (1-Pack)

Cikkszám: HX220(1-PACK)
WI-FI 6 (802.11ax), 2xLAN, 1xWAN/LAN, Gigabit LAN, 2,4GHz 574Mbps, 5GHz 1201Mbps, Dual Band, Mesh WI-FI
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
41 040 Ft
Instock
db

Advanced Mesh, WiFi 6
A WiFi 6 technológiával felvértezett HX220 akár 1,8 Gbps-ig gyorsabb sebességet biztosít a puffermentes 8K/4K streaming és játék érdekében, még akkor is, ha minden okosotthon, mobil és egyéb elektronikus eszköz csatlakoztatva van.

Széles körű WiFi lefedettség
A Beamforming technológia és a nagy teljesítményű antennák kombinálják a WiFi lefedettséget, hogy tökéletesen illeszkedjen az otthonához, és minden eszközre koncentrálja a jelerősséget.

Teljes otthoni lefedettség
Az EasyMesh technológiának köszönhetően a HX220 erős WiFi jelet biztosít otthona minden sarkában. A vezeték nélküli kapcsolatok és az opcionális Ethernet backhaul összekapcsolják az egyes egységeket, így még gyorsabb hálózati sebességet és valóban zökkenőmentes lefedettséget biztosítanak. Több lefedettséget szeretne? Egyszerűen adjon hozzá egy másik HX220-at, amikor csak akarja.

Zökkenőmentes barangolás egyetlen WiFi névvel
Minden egység együtt dolgozik, hogy egységes hálózatot alkossanak. Mobileszköze automatikusan csatlakozik a leggyorsabb egységhez, amikor otthonában mozog, így valóban zökkenőmentes Wi-Fi-élményt biztosít.

Stabil kapcsolatok, nincs több pufferelés
A WiFi 6-tal továbbfejlesztett, OFDMA és MU-MIMO technológiával felszerelt HX220 több mint 250 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. Élvezze a hatékonyabb hálózatot, amely gyorsabban töltődik be, anélkül, hogy csökkentené a teljesítményt.

2 az 1-ben Router és Access Point
A rugalmas és többfunkciós HX220 számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek routerként vagy hozzáférési pontként szolgálhatnak. Válassza ki az aktuális hálózati igényeknek megfelelő módot, és tapasztalja meg a maximális vezeték nélküli rugalmasságot.

További Ethernet portok további lehetőségekért
Mindegyik egység 3 Gigabit Ethernet porttal rendelkezik a gyors és megbízható vezetékes kapcsolatok érdekében. Támogatja a vezetékes Ethernet Backhaul-t a stabilabb sebesség érdekében.

Könnyen beállítható és használható
Percek alatt beállíthatja eszközét, akár a hatékony Aginet alkalmazást, akár az intuitív webes felületet részesíti előnyben. Az Aginet alkalmazás lehetővé teszi, hogy okostelefonjáról vagy táblagépéről kezelje a hálózati beállításokat.

Támogatja a TR-069 távfelügyeletet
Az internetszolgáltatók távolról konfigurálhatják és kezelhetik az eszközöket az ACS-n ( Auto-Configuration Server) keresztül. A TR-181, TR-111 és TR-143 protokollokkal való kompatibilitásnak köszönhetően a magas szintű műveletek is támogatottak.

Aginet megoldás: Végponttól végpontig terjedő felügyeleti rendszer internetszolgáltatók számára
Az Aginet megoldás hatékony és rugalmas platformokat kínál az internetszolgáltatóknak a csatlakoztatott otthonok több eszközének kezeléséhez, például dinamikus szolgáltatásnyújtáshoz, érintés nélküli firmware-frissítéshez, távoli hibaelhárításhoz és mesh WiFi diagnosztikához.

Gyártó: TP-Link
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned