Távsegítség
Kosár
Fiókom
Trevi EM 415 R Wireless Microphone Silver/Black 2db/csomag
Trevi EM 415 R Wireless Microphone Silver/Black 2db/csomag
Trevi EM 415 R Wireless Microphone Silver/Black 2db/csomag
Termék adatai

Trevi EM 415 R Wireless Microphone Silver/Black 2db/csomag

Cikkszám: EM 415 R
Mikrofon, 6,3mm, Wireless, Hatótáv:15m, Silver/Black
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
18 256 Ft
Instock
db

Fedezd fel a Trevi EM 415 R Wireless Mikrofon Szett lenyűgöző teljesítményét, mely tökéletes választás mind amatorális, mind professzionális használatra!

A Trevi EM 415 R egy megbízható és kiváló minőségű mikrofon szett, amely biztosítja a tiszta és torzításmentes hangzást minden alkalmazásban. Legyen szó konferenciatermekről, színházakról vagy szabadtéri rendezvényekről, ez a szett garantálja, hogy a hangod mindig tisztán és érthetően szóljon.

Kiemelkedő Teljesítmény és Rugalmasság
A Trevi EM 415 R akár 15 méteres működési távolságot is biztosít, így ideális választás nagyobb terekben történő használatra. A közvetlen gombokkal egyszerűen szabályozhatod a hangerőt és az öt különböző hanghatást, így gyorsan és könnyedén testreszabhatod az audio élményt.

Egyszerű Csatlakoztatás és Kényelmes Használat
A szett tartalmaz egy univerzális vevőkészüléket, amely 6,3 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik, és USB TYPE-C 5V-on keresztül újratölthető lítium akkumulátorral működik – akárcsak a két mikrofon. Így a vezeték nélküli használat valóban korlátlan és kényelmes.

Tedd próbára, és tapasztald meg a különbséget!
A Trevi EM 415 R Wireless Mikrofon Szett ideális választás mindenkinek, aki kiváló minőségű, tiszta hangzást és korlátlan mozgásszabadságot keres. Legyen szó előadásokról, koncertekről vagy bármilyen más eseményről, a Trevi EM 415 R garantálja, hogy mindig a legjobb hangzást élvezheted.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned