Távsegítség
Kosár
Fiókom
Ubiquiti Rocket 5AC Lite Access Point White
Ubiquiti Rocket 5AC Lite Access Point White
Ubiquiti Rocket 5AC Lite Access Point White
Ubiquiti Rocket 5AC Lite Access Point White
Termék adatai

Ubiquiti Rocket 5AC Lite Access Point White

Cikkszám: R5AC-LITE
Access point, LAN 1, LAN Gigabit, 2.4GHz 500Mbps, Kültéri
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
63 503 Ft
Instock
db

AirMAX®ac BaseStation Három modellben kapható, a Rocket® ac rendelkezik airMAX®ac technológiával a vezeték nélküli kapcsolatok maximális teljesítményéhez, hogy tovább növelje az 5 GHz-es teljesítményt a nagy sűrűségű területeken.

Teljesítmény áttörés A airMAX® ac termékek jobb latenciát, zajmentességet, méretezhetőséget és jelentősen nagyobb teljesítményt nyújtanak.

Kiváló feldolgozás Az Ubiquiti airMAX® motorja egyéni IC-vel drámaian javítja a TDMA késleltetést és a hálózati skálázhatóságot. Az egyedi szilícium hardveres gyorsítási képességeket biztosít a airMAX ütemezőhöz, hogy támogassa a nagy adatsebességet és a sűrű modulációt a airMAX ac technológiában.

Plug and Play integráció Az innovatív airMAX® ac antennák jelentős előrelépést jelentenek a gerenda és az energiaelkülönítési teljesítmény terén a légiforgalmi hálózatok nagyobb kapacitásához képest.


Fejlett szoftvertechnológia  Az Ubiquiti airMAX® technológiája világszerte több millió telepítésen múlik, kiemelkedő teljesítményt nyújtva a kültéri környezetekben. A TDMA airMAX protokoll lehetővé teszi példátlan méretezhetőséget, nagy átbocsátást és alacsony késleltetést a nem engedélyezett, többpontos hálózatokban.



Most a airOS®8-mal A airOS®8 hatékony funkciókat kínál, beleértve a airMAX® ac protokolltámogatást, a valós idejű RF analitikát és a teljesen új használatot.
Gyártó: Ubiquiti
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned