Távsegítség
Kosár
Fiókom
Usams CC202TC01 Hálózati töltő 1xUSB-C aljzattal + USB-C kábel 35W GaN Black
Termék adatai

Usams CC202TC01 Hálózati töltő 1xUSB-C aljzattal + USB-C kábel 35W GaN Black

Cikkszám: CC202TC01
Hálózati töltő, 1xUSB-C, Kábel csatlakozó USB-C , 5V/9V/12/15/20V, 3A, 35W, QC, PD, Black
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
11 932 Ft
Instock
db
Fedezze fel a töltés új korszakát az USAMS fali töltővel. Intelligens hőmérséklet-szabályozási technológiával felszerelve garantálja a biztonságos töltést alacsony hőmérsékleten, kiküszöbölve a túlmelegedés kockázatát a töltési folyamat során.

Nyugodjon meg az USAMS hármas védelmi töltővel való töltés közben.
Több funkciót is tartalmaz, például védelmet a rövidzárlat, túláram, túlfeszültség, túlfeszültség és túlmelegedés ellen, átfogó védelmet nyújtva készülékének.

Élvezze a rendkívül gyors töltést a GaN technológiának köszönhetően, amely lenyűgöző, akár 35 W-os töltési sebességet tesz lehetővé.
A moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy szabadon válthasson a Lightning és a Type-C kábelek között, így olyan rugalmas töltést biztosít, amely tökéletes mind az Apple, mind a harmadik féltől származó eszközök számára.

Az USAMS töltő a mindennapi használat során is kényelmes.
A hosszabbító szalag funkciónak köszönhetően könnyedén beállíthatja a kábel hosszát az igényeinek megfelelően, a kompakt kialakítás pedig egyszerűvé és hordozhatóvá teszi a töltést, bárhol is van.

Praktikus támogatás két eszköz egyidejű töltéséhez! Az USAMS töltő lehetővé teszi a kettős töltést, miközben intelligensen szabályozza a teljesítményt, biztosítva, hogy mindkét eszköz 17,5 W-os maximális teljesítményt kapjon, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
Gyártó: Usams
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned