Távsegítség
Kosár
Fiókom
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Viewsonic X11-4K
Termék adatai

Viewsonic X11-4K

Cikkszám: X11-4K
LED, 3840x2160, 2400ANSI Lumen, 3M:1, 261x271x146mm, 7,5kg, Bluetooth, WiFi
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
751 676 Ft
Instock
db

Képzelje újra a terét
X11-4K rövid hatótávolságú intelligens hordozható LED projektor

iF Design Award győztes
A fényűző bőr és fém felületi textúrák tökéletes harmóniában egyesülnek az X11-4K-n, új szabványt hirdetve a prémium otthoni szórakoztató eszközök számára.

Csodálatos megtekintési élmény 4K HDR-rel
Élvezze az igazi Ultra HD kristálytiszta részleteit és a dinamikus megjelenést a HDR támogatással. A 8,3 millió pixeles vetítésnek köszönhetően az összes 4K film, játék, sport és streaming tartalom élénk életre kel.

Élethű színek, csodákkal töltik el
A ViewSonic szabadalmaztatott Cinema SuperColor+ technológiája és a 125%-os Rec.709 által kínált élethű színek páratlan moziélményt nyújtanak.

Színházi szintű Harman Kardon hangszórók
A Harman Kardon által személyre szabott, moziszintű hangszórók ragályos és szenzációs hangzást biztosítanak a teljes körűen magával ragadó élmény érdekében a kettős magas- és mélysugárzókészlettel.

Áramló mozgások végig
Feküdjön hátra, és merüljön el a zökkenőmentes látványban anélkül, hogy egyetlen másodpercet sem mulasztana el. Az X11-4K Frame Interpolation technológiával rendelkezik, amely csökkenti a mozgás közbeni elmosódást, és zökkenőmentesen biztosítja a gyorsan mozgó képeket.

Azonnali bekapcsolás, hogy azonnal élvezhesse kedvenc műsorait
Belefáradt, hogy az üres képernyőt bámulja, és várja, hogy a kijelző elinduljon? Forradalmasítottuk a sztereotip kivetítő indítási idejét, amely lehetővé teszi az X11-4K egy pillanat alatt történő bekapcsolását – akárcsak egy hagyományos tévénél.

Azonnali autofókusz fénysebességgel
Azonnali és pontos távolság bármilyen felületen az iparágvezető Time-of-Flight (ToF) technológiával, másodpercek alatt tökéletesen fókuszált látványt biztosít bármely térben.

Legyen nagy, még kis helyeken is
Szerezzen 100 hüvelykes képernyőt mindössze 1,77 méterről 0,8-as rövid vetítési aránynak köszönhetően – tökéletes a nagyképernyős szórakoztatáshoz bármilyen térben.​

Nagyobb beállítási rugalmasság a digitális zoommal
A beállítás kényelmesebbé vált a 0,8X-1,0X digitális zoom funkcióval. Kicsinyítse a kivetített képet, hogy azonos távolságból illeszkedjen a kívánt képernyőmérethez, anélkül, hogy el kellene mozgatnia a kivetítőt.

Rugalmas multimédiás hozzáférés Plug & Play funkcióval
Az X11-4K sokoldalú csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, beleértve az USB Type-C portot, két USB Type-A portot és két HDMI 2.0 / HDCP 2.2 portot, amelyek hozzáférést biztosítanak az eredeti 4K minőségű tartalomhoz.
Ezenkívül a 12 GB-os helyi tárhely lehetővé teszi, hogy kedvenc tartalmait közvetlenül a kivetítőre mentse.

Könnyen csatlakoztatható külső audioeszközhöz a HDMI ARC támogatással
A HDMI ARC segítségével az X11-4K egyetlen kábelen keresztül képes audiojelet továbbítani és visszaküldeni, csökkentve ezzel a többlet audiokábelt a projektor és a külső audiorendszer között.

Intelligens háttérvilágítású távirányító antibakteriális képességgel
Ne fáradjon tovább, hogy megtalálja a megfelelő parancsgombot a sötét moziban. A beépített G-érzékelővel az intelligens távirányító automatikusan világít az Ön szolgálatában a liften. Az ezüstionokat tartalmazó speciális bevonat a TÜV által tanúsított antibakteriális képességet biztosít, így gondoskodik az egészségéről, miközben szórakozik.

Szem ápolás
A falról vagy a vetítővászonról visszaverődő fényvisszaverő fénynek köszönhetően a kivetítő gyakorlatilag kékfény-mentessé teszi a megtekintési élményt, kevésbé zavarja a látást, és csökkenti a szem megerőltetését hosszabb idejű nézés során.​

Vezeték nélküli képernyőtükrözés okoseszközeiről
Hozzon létre és ossza meg felerősített élvezetét egy pillanat alatt. A beágyazott, 5 GHz-es gyors Wi-Fi-kapcsolatnak köszönhetően egyetlen kábel nélkül is átküldhet vagy képernyőtükrözhet tartalmat a kéznél lévő eszközökről a nagy képernyőre. Az iPhone és az Android telefonok támogatottak, de ugyanahhoz a hálózathoz kell csatlakoztatni, mint az X11-4K.

Bluetooth engedélyezve a további hangbeállításokhoz
Élvezze a minőségi hangzást az Ön feltételeinek megfelelően. Használja az X11-4K-t Bluetooth hangszóróként, hogy elindítsa a bulit, vagy csatlakoztassa Bluetooth fejhallgatóját, és merüljön el a nagy képernyős szórakoztatás saját világában.​

Közvetlen tartalom streamelés C típusú USB-n keresztül
Vetítsen ki tartalmat közvetlenül telefonjáról vagy más mobileszközről C típusú USB-n keresztül, miközben tölti. Streameljen videókat, játsszon FaceTime-ot barátaival, vagy játsszon Nintendo Switch játékot a nagy képernyőn, dokkoló nélkül, egyetlen kábelen keresztül.

Intuitív érintésvezérlés a telefonnal
Mostantól mobileszközét alternatív, nagy teljesítményű távirányítóvá alakíthatja – intuitív érintésvezérlés, egyszerű gépelés és egyszerű megjegyzések a nagy képernyőn. Egyszerűen töltse le telefonjára a ViewSonic vCastSender alkalmazást, győződjön meg arról, hogy telefonja és a projektor ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik, majd párosítsa őket az alkalmazásban a kezdéshez.

Kategória: LED
Gyártó: Viewsonic
Fényerő: 2400 ANSI Lumen
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned