Távsegítség
Kosár
Fiókom
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Viewsonic X2-4K
Termék adatai

Viewsonic X2-4K

Cikkszám: X2-4K
LED, 3840x2160, 2900ANSI Lumen, 3M:1, 355x251x121mm, 5,5kg, 3D, Bluetooth, WiFi
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
829 973 Ft
Instock
db

Játék bekapcsolása a "Designed for Xbox" segítségével
A világ első Xbox-ra tervezett kivetítőjeként az X2-4K támogatja az Xbox-exkluzív felbontás és frissítési gyakoriság kombinációit, és automatikusan a legideálisabb beállításokhoz tud igazodni. Biztos lehet benne, hogy a legtöbbet hozza ki játékélményéből.

1440p @ 120 Hz az ultrasima játékélményért
A QHD 1440p felbontás és a 120 Hz-es frissítési gyakoriság kombinációja tökéletes egyensúlyt teremt a magával ragadó játékélményhez. Az X2-4K élénk képeket vetít lenyűgöző részletességgel és tisztasággal, még nagy sebességű akciósorozatok során is. Élvezze az ultrasima játékteljesítményt a képminőség feláldozása nélkül.

Végső játékélmény ultragyors bemenettel
A 4,2 ms-os ultragyors bemenettel, a hiperérzékeny, 240 Hz-es frissítési gyakorisággal és a mikroszekundumos szintű válaszidővel büszkélkedő X2-4K zökkenőmentes megtekintést biztosít nagy intenzitású helyzetekben.

Fedezze fel a rejtett részleteket magas natív kontrasztaránnyal
Tapasztalja meg a játék látványvilágának mélységének és élénkségének új szintjét a Texas Instrument 0,65"-es DMD chip által biztosított magas natív kontrasztaránnyal. Minden sötét és élénk színű jelenet páratlan tisztasággal jelenik meg, így egyetlen részlet sem marad észrevétlen.​

Csodálatos megtekintési élmény 4K HDR-rel
Élvezze az igazi Ultra HD kristálytiszta részleteit, és élvezze a dinamikus látványt a HDR és 3D támogatásnak köszönhetően. Hagyja, hogy az X2-4K 4K felbontásának 8,3 millió pixeleje életre keltse a filmeket, sportokat, játékokat és minden kedvenc streaming tartalmat.

Fényes képek bármikor
Tekintse meg a dolgokat teljesen új megvilágításban az X2-4K legmodernebb LED-technológiájának köszönhetően, amely 2900 lumen fényerővel csodálatos látványt nyújt. Merüljön el a filmes élményekben még világos helyeken is

Élethű színek, csodákkal töltik el
A ViewSonic szabadalmaztatott Cinema SuperColor+ technológiája által kínált élethű színek 125%-os Rec.709-cel páratlan vizuális élményt nyújtanak.

Színházi szintű Harman Kardon hangszórók
Az X2-4K moziszintű, Harman Kardon által tervezett hangszórókkal büszkélkedhet, amelyek a 4K UHD kijelzővel kombinálva mindenre kiterjedő audiovizuális lakomát biztosítanak.

Lépj nagyra, még kis helyeken is
Élvezze a 100 hüvelykes vetítést mindössze 1,5 méterről 0,69-0,83 rövid vetítési arány mellett. Fedezze fel a magával ragadó látványt az 1,2-szeres optikai zoommal, amely magasabb szintű rugalmasságot biztosít, és bármilyen otthoni helyiségbe illeszkedik.

Szerezzen tökéletes formájú képeket könnyedén
A központi elhelyezés már nem kötelező. Az átfogó H/V trapéztorzítással, 4 sarokbeállítással és automatikus V trapéztorzítási lehetőségekkel a kivetítő tökéletes alakú képeket készít felülről, alulról, elölről vagy oldalról, így a beállítás gyerekjáték, és bármilyen szögből vetíthet.​​

Élvezze kedvenc műsorait azonnal​​​ az azonnali bekapcsolással
Belefáradt, hogy az üres képernyőt bámulja, és várja, hogy a kijelző elinduljon? Forradalmasítottuk a sztereotip kivetítő indítási idejét, hogy lehetővé tegyük az X2-4K azonnali bekapcsolását – akárcsak egy hagyományos tévénél.

Közvetlen tartalom streamelés USB-C-n keresztül
Vetítsen ki tartalmat közvetlenül telefonjáról vagy bármely más mobileszközről, miközben USB-C kábelen keresztül tölti. Streameljen videókat, FaceTime-ot barátaival, vagy játsszon Nintendo Switch-et a nagy képernyőn dokkolóállomás nélkül, mindezt egyetlen kábelen keresztül.

A szemkörnyékápolást szem előtt tartva tervezték
Az X2-4K a TÜV SÜD által tanúsított alacsony kékfény-arány miatt, amely hozzájárul a szem védelméhez. A projektor visszaverő fényt használ, amely visszaverődik a falról vagy a vetítővászonról, mielőtt a szemébe kerülne, így lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig tartó nézési időt élvezhessen minimális szemfáradtság mellett.

Vezeték nélküli képernyőtükrözés okoseszközeiről​
Az 5 GHz-es nagy sebességű Wi-Fi-kapcsolatnak köszönhetően másodpercek alatt merülhet el kedvenc tartalmaiban. Ingyenesen átküldhet vagy tükrözhet tartalmat eszközeiről a nagyképernyős kábelre.

Bluetooth-kompatibilis hangbeállítások​​
Élvezze a minőségi hangzást a saját feltételeid szerint. Használja az X2-4K-t Bluetooth hangszóróként, hogy elindítsa a bulit, vagy csatlakoztassa Bluetooth fejhallgatóját, és merüljön el a nagyképernyős szórakoztatás saját világában.​

Intuitív érintőképernyős vezérlés telefonjával
Változtassa telefonját intuitív távirányítós érintésvezérlővé az egyszerű kereséshez és az egyszerű megjegyzések megjelenítéséhez a nagy képernyőn. Egyszerűen töltse le telefonjára a ViewSonic vCastSender alkalmazást, győződjön meg arról, hogy telefonja és a projektor ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik, majd párosítsa őket a kezdéshez.​

Intelligens háttérvilágítású távirányító Bluetooth-kapcsolattal
Nem kell többé a sötétben babrálni, hogy megtalálja a megfelelő gombot. A beépített G szenzornak köszönhetően a távirányító automatikusan világít, amint felemeli. Bluetooth-kapcsolata azt a rugalmasságot és kényelmet nyújtja, amire mindenki mindig is vágyott – többé nem kell a távirányítót közvetlenül a vevőre irányítani.​

Kategória: LED
Gyártó: Viewsonic
Fényerő: 2900 ANSI Lumen
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned