Távsegítség
Kosár
Fiókom
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Viewsonic X2000B-4K
Termék adatai

Viewsonic X2000B-4K

Cikkszám: X2000B-4K
LED, 3840x2160, 2000ANSI Lumen, 3M:1, 451x332x100mm, 6,8kg, 3D, Bluetooth, WiFi
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
1 429 304 Ft
Instock
db

2 dizájnszín az otthoni stílushoz
Az ultrarövid hatótávolságú intelligens lézerprojektor 2 színváltozatban kapható, ezek fekete és fehér. A fogyasztók belső kialakításuk alapján választhatják ki a számukra legkedvezőbbet, így a projektor harmonikusan illeszkedik a térbe.

Csodálatos megtekintési élmény 4K HDR-rel
Élvezze a valódi Ultra HD tiszta részleteit és a dinamikus megjelenést a HDR és 3D támogatással. A képernyőn megjelenő 8,3 millió pixeles vetítésnek köszönhetően minden 4K film, játék, sport és streaming tartalom élesen és élénken kel életre.

Egyszerű elegancia az otthoni esztétikához
Fenntartja otthona esztétikáját és tágasságát a 0,22-es ultrarövid dobási aránnyal. Szerezzen be egy 100 hüvelykes képernyőt, amely mindössze 23 cm-re van a faltól, így biztosíthatja, hogy a projektor jelenléte harmóniában maradjon ízléses belső térrel, felszabadítva a falfelületet használaton kívül.

Tökéletes formájú képeket készíthet könnyedén
A 4 sarokbeállítással és 60 pontos korrekcióval egyszerűvé teheti ennek az ultrarövid vetítésű projektornak a beállítását. A 4 sarokbeállítás tökéletes alakú képeket biztosít felülről, alulról, oldalról vagy bármilyen más szögből. Még egy gömb alakú felület is kivetíthető 60 pontos korrekcióval, felemelve a tér határait.

Megbízható, hosszú távú teljesítmény
Az X2000B-4K a 2. generációs Laser Phosphor technológiát alkalmazza, amely 20 000 órás lámpa nélküli élettartamot biztosít, és folyamatosan élénk képeket biztosít a fényerő idővel történő csökkenése nélkül.

Azonnali bekapcsolás, hogy azonnal élvezhesse kedvenc műsorait
Belefáradt, hogy az üres képernyőt bámulja, és várja, hogy a kijelző elinduljon? Forradalmasítottuk a sztereotip kivetítő indítási idejét, lehetővé téve az X2000B-4K egy pillanat alatt történő bekapcsolását – akárcsak egy hagyományos tévénél.

Moziszerű színek a nappaliban
A ViewSonic szabadalmaztatott Cinema SuperColor technológiája és a 100% Rec.709* lenyűgöző színei hihetetlen látványélményt biztosítanak közvetlenül a nappaliban.
*A mérés a CIE 1976 UV szabvány szerint történt

Színházi szintű Harman Kardon hangszórók
A Harman Kardon által testreszabott, moziszintű 50 W-os hangszórók ragályos és szenzációs hangzást biztosítanak a teljes körűen magával ragadó élmény érdekében a kettős 10 W-os magas- és 15 W-os mélysugárzó-meghajtókkal.

Keltse életre a hangot a Dolby és DTS támogatással
A DTS és a Dolby Digital támogatással a kivetítő kiváló minőségű térhangzást képes reprodukálni, gazdag, tiszta és erőteljes hangteljesítményt nyújtva mindenféle tartalomról, beleértve a közvetítést, a streamelést, a letöltést vagy akár a lemezt is. Keltse újra életre az eredeti hangzást, és élvezze a magával ragadó moziszerű élményt otthoni audiorendszerén keresztül.
* Javasoljuk, hogy legalább 5.1 csatornát használjon a sokoldalú hangzás érdekében.

Rugalmasabb hangigények megvalósítása
Élvezze az akusztikus mennyországot az X2000B-4K-val, ha Bluetooth soundbarrá alakítja. Vagy fordítva, küldje ki egy izgalmas játék hangját az X2000B-4K-ból a saját Bluetooth-fejhallgatójába, és teljes mértékben a saját nagyképernyős szórakozásába szálljon át.

Vezeték nélküli képernyőtükrözés okoseszközeiről
Hozzon létre és ossza meg felerősített élvezetét egy pillanat alatt. A beágyazott 5 GHz-es gyors Wi-Fi-kapcsolatnak köszönhetően egyetlen kábel nélkül is átküldhet vagy képernyőtükrözhet tartalmat a kéznél lévő eszközökről a nagy képernyőre.

Intuitív érintésvezérlés telefonjával
Mostantól mobileszközét alternatív, nagy teljesítményű távirányítóvá alakíthatja – intuitív érintésvezérlés, egyszerű gépelés és egyszerű megjegyzések a nagy képernyőn. Egyszerűen töltse le telefonjára a ViewSonic vCastSender alkalmazást, győződjön meg arról, hogy telefonja és a projektor ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik, majd párosítsa őket az alkalmazásban a kezdéshez.

Áramló mozgások végig
Feküdj hátra, és merülj el a zökkenőmentes megtekintésben anélkül, hogy egyetlen másodpercet sem mulasztana el. Az X2000B-4K Frame Interpolation technológiával rendelkezik, amely csökkenti a mozgás közbeni elmosódást, és zökkenőmentesen biztosítja a gyorsan mozgó képeket.

Egyszerű audiointegráció HDMI ARC támogatással
A HDMI ARC segítségével az X2000B-4K egyetlen kábelen keresztül tud audiojelet továbbítani és visszaküldeni, csökkentve ezzel a kivetítő és a külső audiorendszer közötti extra audiokábelt.

Szemvédelem
A felhasználói biztonság és kényelem a ViewSonic legfőbb prioritása. A beépített ultrahangos érzékelőkkel az Eye Protection* funkció automatikusan lekapcsolja a vetítősugarat, ha a tárgyak túl közel vannak az objektívhez. Védőszöge még szélesebb a kettős érzékelős kialakításnak köszönhetően – ami ritka és értékesnek számít az ultrarövid vetítésű projektorok között.
*Az alapértelmezett beállítás „Ki”. Az Alapbeállításokban kapcsolhatja be.

Intelligens háttérvilágítású távirányító antibakteriális képességgel
Soha többé ne próbáljon megtalálni a megfelelő parancsgombot a távirányítón a sötét moziban. A beépített G-érzékelővel az intelligens távirányító automatikusan világít az Ön szolgálatában a liften. A speciális ezüstion bevonat a TÜV által tanúsított antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, így védi az Ön egészségét szórakozás közben.

Kategória: LED
Gyártó: Viewsonic
Fényerő: 2000 ANSI Lumen
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned