Távsegítség
Kosár
Fiókom
Western Digital 6TB 2,5" My Passport Works with USB-C Space Gray USB3.2 WDBY3J0060BGY
Western Digital 6TB 2,5" My Passport Works with USB-C Space Gray USB3.2 WDBY3J0060BGY
Western Digital 6TB 2,5" My Passport Works with USB-C Space Gray USB3.2 WDBY3J0060BGY
Termék adatai

Western Digital 6TB 2,5" My Passport Works with USB-C Space Gray USB3.2 WDBY3J0060BGY

Cikkszám: WDBY3J0060BGY-WESN
6TB, 2,5", USB-C, Grey
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
106 412 Ft
Instock
db

Az Ön nélkülözhetetlen társa minden utazáshoz

Nem számít, hogy a kreativitás vagy a kaland merre tart, a My Passport® hordozható merevlemez tökéletes tárolótárs az Ön útközbeni életmódjához - és USB-C™-eszközeihez. Élvezze a Windows® PC, Mac, Chromebook, játékkonzolok, mobiltelefonok és táblagépek zökkenőmentes kompatibilitását USB-C™ csatlakozással. Biztonsági mentést készíthet adatairól a mellékelt Acronis® True Image™ for Western Digital szoftver2 segítségével, amely a zsarolóprogramok fenyegetései ellen robusztus védelemmel van megerősítve. Indulásra készülve jelszavas védelemmel extra biztonsági szintet adhatsz hozzá, hogy nyugodtan utazhass.

Gondtalan csatlakoztathatóság
Csatlakoztasson több USB-C™ vagy USB-A eszközhöz, például Windows® PC-hez, Mac számítógéphez, Chromebookhoz, játékkonzolokhoz, mobiltelefonokhoz és táblagépekhez anélkül, hogy a kábelek váltogatásával járó kellemetlenségeket kellene elviselnie.

Barátságos az eszközökhöz
Ez a My Passport, Works with USB-C™ hordozható merevlemez a dobozból kivéve azonnal használatra kész, kompatibilis a számítógépekkel és a mobileszközökkel, anélkül, hogy újra kellene formáznia a meghajtót vagy további szoftvert kellene vásárolnia.

Kiterjedt kapacitás
Az akár 6 TB1 kapacitással hatalmas tárolási lehetőségeket tárhat fel, így rengeteg helyet biztosít ahhoz, hogy fotóit, videóit, zenéit és fontos dokumentumait bárhová is vigye az élet - segítve, hogy mindent biztonságosan kézben tarthasson.

Biztonsági mentés, ami egyszerű. Segít megvédeni a zsarolóprogramok ellen.
Értékes fájljai biztonsági mentésének ütemezése egyszerűbbé válik a mellékelt Acronis® True Image™ for Western Digital szoftverrel2. Segít megerősíteni fontos alkalmazásait is, és megvédi számítógépes rendszerét a zsarolóvírus-támadások okozta adatvesztés ellen.

Segít megóvni azt, ami a legfontosabb
Segítsen megvédeni fájljait az illetéktelen hozzáférés ellen otthon vagy távol. Használja a mellékelt szoftverünket2 , hogy jelszavas védelemmel és beépített 256 bites AES titkosítással még biztonságosabbá tegye az adatokat.

Gondtalan garancia
Meghajtóinkat kipróbált és bevált alkatrészekből építjük, és 3 év korlátozott garanciát3 biztosítunk a további nyugalom érdekében.

A bolygót szem előtt tartva terveztük
Ennek a meghajtónak a háza több mint 50%-ban újrahasznosított, fogyasztás utáni műanyagból készült. A csomagolás több mint 50%-ban fogyasztás utáni újrahasznosított cellulózból készült, és teljes mértékben újrahasznosítható.


Kategória: 2,5"
Gyártó: Western Digital
Kapacitás: 6144 GB
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned