Távsegítség
Kosár
Fiókom
Withings Body Scan Black
Withings Body Scan Black
Withings Body Scan Black
Withings Body Scan Black
Withings Body Scan Black
Withings Body Scan Black
Withings Body Scan Black
Termék adatai

Withings Body Scan Black

Cikkszám: WBS08-BLACK-ALL-INTER
Okos mérleg
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
199 738 Ft
Instock
db

A Body Scan a valaha tervezett legfejlettebb intelligens mérleg.
Egyesíti a szegmentális testösszetétel forradalmi technológiáját, amely sokkal nagyobb pontosságot tesz lehetővé a zsír- és izomegyensúly-zavarok azonosításában. A szív- és érrendszeri egészségben bekövetkezett változások azonosítására tervezték, és minden egyes mérlegeléskor számos kardiovaszkuláris mérést biztosít, beleértve a 6 elvezetéses EKG-t, a pulzushullám sebesség mérését és az álló szívverést.

A neurológusokkal közösen kifejlesztett Body Scan nyomon követheti az idegek állapotát is, hogy segítsen felismerni a perifériás autonóm neuropátiák jeleit, megkönnyítse a betegségek felismerését és segítsen az orvosoknak a problémák korábbi kezelésében.

A Test összetételének pontos étékelése
A fogantyúba ágyazott fejlett érzékelők képesek letapogatni a törzset, a karokat és a lábakat, hogy pontos képet adjanak a testösszetételről és az általános edzettségről.

Kapcsolat a szívhez
Vaszkuláris életkor és pulzushullám sebessége. Határozza meg a szív- és érrendszer általános egészségi állapotában bekövetkezett változásokat, és ismerje meg a szív és az erek működését.

Idegpálya feltérképezés a jobb egészségért
Kövesse nyomon az idegek egészségét hosszú távon a perifériás autonóm neuropátiák kimutatása érdekében, amely a cukorbetegség egyik hosszú távú szövődménye.

Pontos súly
Minden mérés 50 g pontosságú, és exkluzív pozíciószabályozási technológiánk biztosítja a pontosságot, és elvezeti Önt a megfelelő pozícióba.

Egészség szem előtt tartva
A Withings+ segítségével élvezze exkluzív tartalomtárunkat, beleértve az edzéseket, recepteket és oktatási cikkeket, így hétről hétre javíthatja egészségét.

Több felhasználóhoz igazított felület
Automatikusan felismer és felügyel akár 8 felhasználót, és magában foglalja a Baba módot is, amely egy egyszerű módja annak, hogy a család legkisebb tagjait csak kézben tartva figyelje meg.

Akadálymentes Wi-Fi és Bluetooth szinkronizáció
automatikusan szinkronizálja az összes adatot a Withings alkalmazással, az Apple Watch-tal vagy a több mint 100 legnépszerűbb egészségügyi és fitnesz-alkalmazással, beleértve az Apple Health-et, a Google Fit-et és a Fitbitet.

Színes egészség
Felfedheti az értékeket, trendeket, és helyi időjárás-előrejelzést és légszennyezettségi pontszámot adhat meg közvetlenül a készülék nagy kontrasztú színes LCD-képernyőjén.

Hosszantartó akkumulátor
A Body Scan akár 12 hónapig is működik, mielőtt újra kell töltenie.

Gyártó: Withings
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned