Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xerox B225 Wireless Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax
Xerox B225 Wireless Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax
Xerox B225 Wireless Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax
Termék adatai

Xerox B225 Wireless Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax

Cikkszám: B225V_DNI
Lézer, Scanner, Másoló, Fax, 34lap/perc, 600x600dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:006R04403, 006R04404 , WiFi
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
117 526 Ft
Instock
db

A távoli és rugalmas munkavégzési modellek megkívánják azt az egyplatformos kényelmet és zökkenőmentes termelékenységet, melyet a Xerox® Workflow Central biztosít, mivel ezzel a felhőalapú megoldással nem kell találgatni, amikor a kézzel fogható dokumentumokat és a digitális fájlokat használható formátumba alakítja. A Workflow Central segítségével a dokumentumok azonnal átalakíthatók bármilyen eszközről, többek között PC-ről, táblagépről, mobileszközről és többfunkciós nyomtatóról.

Ideális olyan úton lévő alkalmazottak számára, akik különböző eszközökkel és dokumentumtípusokkal dolgoznak, mivel a Workflow Central megoldja a munkafolyamatok során napi szinten fellépő kihívásokat, például a fordítást, az információk kitakarását, a fájlok átalakítását stb.

Legfőbb jellemzői

  • Alkalmazkodóképesség, mellyel bárhol és bármikor hatékonyan dolgozhat a termelékenység fenntartása érdekében. Zökkenőmentesen válthat a helyszínek, az eszközök és a formátumok között.
  • Rugalmasság, hogy fennakadás nélkül teljesíteni tudja az eljárásokat. Gondoskodhat a dokumentumok ideális formátumáról, hogy készen álljanak a következő lépésekre.
  • Biztonság a Microsoft Azure biztonsági technológiájával, mellyel megőrizheti a tartalmak biztonságát, amikor dolgozik vagy az irodán belül és kívül megosztja őket.
  • Egyszerű feliratkozás, mellyel a szervezeten belül korlátlan számú felhasználó, korlátlan számú eszközön keresztül férhet hozzá egy könyvtárnyi munkafolyamat-szolgáltatáshoz.

Kategória: Lézer
Gyártó: Xerox
LAN: Igen
Sebesség: 34 lap/perc
Papírformátum: A4
Wifi: Igen
Duplex: Igen
Toner, patron: 006R04403, 006R04404
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned
Kompatibilis patron/toner