Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi 70mai Dash Cam A510 menetrőgzítő kamera + RC11 hátsó kamera szett
Xiaomi 70mai Dash Cam A510 menetrőgzítő kamera + RC11 hátsó kamera szett
Termék adatai

Xiaomi 70mai Dash Cam A510 menetrőgzítő kamera + RC11 hátsó kamera szett

Cikkszám: XM70MAIPPA5101SET
LCD2", 2,7K, MicroSD/MicroSDHC, WI-FI
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
49 190 Ft
Instock
db

Kétcsatornás felvételkészítés

Az elülső és a hátsó kamera átfogó lefedettséget biztosít, meggyőző vizuális bizonyítékot nyújtva, hogy teljes mértékben megvédjen a lehetséges fenyegetésekkel vagy incidensekkel szemben.

PIP mód – kép-a-képben üzemmód

Az A510-nél bevezetésre kerül egy intuitív kép a képben üzemmód, amely lehetővé teszi két csatorna egyidejű megtekintését egy képernyőn, és átfogó áttekintést nyújt vezetés közben. Az A510-nél az időzített felvétel a hátsó kamerára is kiterjed, így biztosítva az átfogó lejátszást az események gyors felismeréséhez.

Újjáélesztett 1944P látvány

A fejlett Sony STARVIS 2 IMX675 érzékelővel felszerelve az A510 szabadjára engedi a HDR és a kiváló gyenge fényviszonyok közötti képalkotás erejét, és lenyűgöző, 5 megapixeles 1944P képet nyújt, amely minden részletében kiemelkedő.

Kétcsatornás felvétel, egyesített kijelző

Tapasztald meg a kettős nézet varázsát az extra csatornabővítéssel. Nézz zökkenőmentesen két kamera képet egyszerre egy képernyőn a kép a képben móddal, így mozgás közben is mindig lépéselőnyben maradsz!

Fejlett vezetőtámogató rendszer (ADAS) Advanced Driver Assistance System

Maradj éber és biztonságban

Az ADAS érzékeli a környezetet, és valós idejű hangjelzéseket ad ki a potenciális biztonsági problémákra, növelve a tudatosságot és elősegítve a biztonságos, magabiztos vezetési élményt.

    Sávelhagyásra figyelmeztetés
    Első járműindítási riasztás
    Előre irányuló ütközésre figyelmeztetés

Beépített GPS

Pontos utazásbiztosítás

A beépített GPS rögzíti a sebességet, az időt és a pontos koordinátákat, amelyek zökkenőmentesen naplózva a 70mai alkalmazásban megtekinthetők, így igazolva az utazást és az útvonal optimalizálását

24 órás intelligens parkolásfelügyelet

Parkolási üzemmódban a menetrögzítő kamera a G-érzékelő segítségével aktiválódik, ha ütközést észlel. Ez egy 30 másodperces videó felvételét indítja el, amely értékes betekintést nyújt az incidens helyszínébe.

Time Lapse felvétel

A fedélzeti kamera 1 képkocka/másodperces felvételeket rögzít parkolási módban a memóriakártya helyének megtakarítása érdekében. Az A510 az időzített felvételeket a hátsó kamerára is kiterjeszti az átfogó lejátszás és a gyors eseményfelismerés érdekében.

Gyártó: Xiaomi
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned