Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black
Xiaomi Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black
Xiaomi Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black
Xiaomi Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black
Xiaomi Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black
Xiaomi Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black
Termék adatai

Xiaomi Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black

Cikkszám: W2142EU1N
Kijelző mérete: 1,39", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 10 ATM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 47,3x47,3x13,45mm
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
204 207 Ft
Instock
db

Egy okosóra a kalandvágyóknak
A kalandorok számára megérkezett a robusztus Amazfit T-Rex Ultra okosóra, amely meredek sziklák, havas hegyek, esőerdők és a tenger mélyén is megállja a helyét. A kerek, nagy felbontású HD AMOLED érintőképernyőn minden információt láthatsz. A fejlett biometrikus érzékelő lehetővé teszi a folyamatos pulzusszám-ellenőrzést, valamint az alvás időtartamának és minőségének nyomon követését. A beépített nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően normál üzemmódban akár 20 napig is üzemel. Természetesen 10 ATM-ig vízálló, amelyet a lelkes úszók értékelni fognak. Az Amazfit T-Rex Ultraokosóra kompatibilis az Android és iOS eszközökkel.

Az okosóra remekül olvasható HD AMOLED kijelzővel rendelkezik
Az óra kerek, 1,39 hüvelykes HD AMOLED kijelzője 326 PPI fényerővel és 454 × 454 px felbontással rendelkezik. Így még közvetlen napfényben is láthatod az összes szükséges információt. A kivételes kijelző finomsága még a víz alatt is nagyszerű leolvashatóságot biztosít. Az okosóra kijelzőjét edzett üveg védi, amelynek speciális bevonata megakadályozza az ujjlenyomatok megtapadását. Az Amazfit T-Rex Ultra óra esetében több tucatnyi órafelület és always-on kijelző közül választhatsz. A Zepp alkalmazás segítségével letöltheted a számlapokat, vagy feltölthetsz saját képeket.

Az Amazfit T-Rex Ultra több mint 160 sportmóddal rendelkezik
A sportolók a sporttevékenységek széles választékát élvezhetik, amelyek közül több mint 160 található az Amazfit T-Rex Ultra Abyss Black okosórán, köztük erőnléti edzés, golf és még sok más. Ezenkívül 8 tevékenységet maga az óra is képes felismerni, és megnyitni a megfelelő edzésmódot. Az úszók is értékelni fogják az okosórát az akár 10 ATM víznyomásállóságnak köszönhetően, amelyet az EN13319 és az ISO6245 tanúsítvány is megerősít. Erőedzéshez az Amazfit T-Rex Ultra óra képes számolni a gyakorlatokismétléseit, amelyek többsége állítható variációkkal rendelkezik a Zepp alkalmazásban. Ott azt is láthatod, hogy milyen izomcsoportot és mennyi ideig edzettél.

Az Amazfit T-Rex Ultra hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik
Az okosóra beépített nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Ezért az Amazfit T-Rex Ultra óra akár 20 napig is bírja egy töltéssel. Az új Endurance GPS üzemmód azok számára készült, akik hosszú ideig szeretnének kint maradni a természetben, és teljes rálátásuk van arra, hogy hol vannak. Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra automatikus GPS üzemmóddal is rendelkezik, ahol a GPS-beállításokat intelligensen, a jelerősségnek megfelelően állítja be, így energiát takarít meg.

Kétsávos GPS a precíz helymeghatározáshoz
Az Amazfit T-Rex Ultra óra precíz helymeghatározásáról a kétsávos, körkörösen polarizált GPS-antenna technológia gondoskodik. Nyugodtan túrázz a fák lombjai alatt húzódó ösvényen, vagy kerékpározz a zsúfolt belvároson keresztül a munkahelyedre. Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra GPS-e mindig pontosan meghatározza a tartózkodási helyedet. A Zepp alkalmazásból importálhatsz útvonalfájlt az órádra, és valós időben navigálhatsz. Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra kijelzőjén nyomon követheted a mozgásodat, és láthatod a legrövidebb közvetlen útvonalat vissza a kiindulási ponthoz.

Az Amazfit T-Rex Ultra óra minden fontos dolgot mér
Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra kiváló minőségű BioTrackerTM 3.0 PPG biometrikus érzékelőt használ, amely két LED-del rendelkezik, és több adatot képes gyűjteni, mint a korábbi generációk. Az egészségügyi funkciók jobb nyomon követését a továbbfejlesztett pulzusszám-figyelő algoritmus is segíti. Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra a légzésszámot, a vér oxigéntelítettségét és a stresszszintet is képes érzékelni. Az óra természetesen az alvás hosszát és minőségét is képes mérni, annak minden fázisával együtt. Az Amazfit T-Rex Ultra óra értékeli ateljesítményedet az edzés után, olyan adatokon keresztül, mint a maximális oxigénfogyasztás (VO₂ Max), a teljes regenerálódási idő, az edzésterhelés és az edzés hatása, hogy segítsen megérteni azokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják a regenerálódást, a fejlődést és a teljesítményt.

Ismerd meg jobban a környezetedet!
Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra beépített kütyükkel rendelkezik, amelyeket kalandjaid során biztosan értékelni fogsz. Beépített iránytű és barométer, valamint a környezeti emlékeztetők és számos más hasznos funkció használható benne.

- Iránytű
- Légnyomás
- Magasság
- Magassági asszisztens
- SpO₂ magasság-monitor
- Nap
- Hold
- Dagályok
- Viharjelzés
- Vízhőmérséklet a búvárkodáshoz

Hozz létre saját edzésterveket az Amazfit T-Rex Ultra okosórához
Az okosóra automatikusan felismer 25 féle gyakorlatot erőnléti edzésmódban. Az Amazfit T-Rex Ultra óra képes nyomon követni az ismétléseket, a sorozatokat és a pihenőidőt, az edzés után pedig a Zepp alkalmazás megmutatja, hogy melyik izomcsoportot dolgoztad meg, hogy az edzés célzott és hatékony legyen.

Clear Zepp alkalmazás Android és iOS rendszerekre
A Zepp alkalmazás Android és iOS készülékekre is telepíthető. Ezután egyértelműen megtekintheted az egészségügyi és edzési adatok elemzését, böngészhetsz az órafelületek között és frissítheted az órarendszert. Az alkalmazott operációs rendszer, a Zepp OS 2.0, a szórakoztató és egészségügyi alkalmazások gazdag ökoszisztémáját támogatja. Intuitív interakciókat és zökkenőmentes animációkat tapasztalhatsz, amelyeket az energiafogyasztásra optimalizáltak.

A Zepp Coach segít az edzéstervvel kapcsolatban
Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra mesterséges intelligenciát használó intelligens képzési algoritmust használ. Ez lehetővé teszi, hogy a saját tapasztalataid és fizikai képességeid alapján edzéstervet állíts össze. A Zepp Coach nyomon követi fáradtsági szintedet, fittségedet és edzettségi állapotodat, hogy motivációt, tudást és önbizalmat adjon a sportteljesítmény javításához és a jobb fitneszszokások kialakításához. Szinkronizáld edzésadataidat a Strava, Apple Health, Google Fit, Relive és - az Amazfit és az Adidas Runtastic közötti partnerségnek köszönhetően - az Adidas Runningalkalmazássa. Az Amazfit T-Rex Ultra okosóra egyszerűen nagyszerű partner mindenki számára!

Gyártó: Xiaomi
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned