Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Haylou LS02 Pro Deep Blue
Xiaomi Haylou LS02 Pro Deep Blue
Termék adatai

Xiaomi Haylou LS02 Pro Deep Blue

Cikkszám: HAYLOU LS02 PRO
Kijelző mérete: 1,85", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, IP68, Bluetooth, Pulzusmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 48,82x37,70x10,83mm
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
12 794 Ft
Instock
db

Bemutatunk egy okosórát, amely meghaladja egy átlagos óra képességeit! Haylou LS02 Pro lesz az Ön személyi asszisztense! Értesítések, hasznos funkciók az egészségi állapot figyeléséhez, edzésmérések és még sok más. Mindezt a csuklóján! Az okosóra 1,85 hüvelykes képernyője lenyűgöző színekkel és hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik, amely akár 20 napos használatot tesz lehetővé alap módban. Elegáns kialakítással és robusztus felépítéssel rendelkezik, IP68 védelemmel. Több mint száz tárcsával személyre szabhatja kinézetét, néhány további funkcióval pedig elindíthatja a fényképezőgép önkioldóját, megkeresheti az elveszett telefont és beállíthat ébresztőt. Nézze meg, mivel lep meg még!

Könnyen leolvasható képernyő
Az LS02 Pro segítségével minden érintés és csúsztatás egyszerűvé és intuitívá válik a képernyőn. Az 1,85 hüvelykes, 240 x 284 felbontású képernyő minden előnyét kihasználva kivételesen élénk és részletgazdag képekhez juthat. A kijelző tisztasága és élessége garancia arra, hogy semmilyen értesítés vagy statisztika a fizikai aktivitásáról nem kerülheti el a figyelmét. A lenyűgöző, 65,8%-os képernyő/test arány azt jelenti, hogy az okosórája minden hüvelykjét maximálisan kihasználja, így kényelmes felületet kínál az interakcióhoz.

Testreszabása az Ön preferenciái szerint
Az LS02 Pro okosóra több mint 100 élénk, éles tárcsajavaslatot kínál. 3 megtekintési mód közül is választhatsz, így könnyedén személyre szabhatod az óra kinézetét az igényeidnek megfelelően. Minimalista felület vagy színes számlap? Vagy esetleg egy általad készített fotó? A választás a tiéd!

Egészséged megőrzése
Most gond nélkül vigyázhat egészségére! Az LS02 Pro figyeli a pulzusát és a vér oxigéntelítettségét – még éjszaka is! Így gyorsan észlelheti a változásokat, és gyorsan reagálhat rájuk. Az okosóra emellett számos légzőgyakorlatot kínál, amelyek segítenek csökkenteni a stressz szintjét. Ellenőrizze az eredményeket valós időben, és szerezze meg a teljes irányítást!

Alvás közben dolgozik
Fáradtnak érzi magát, és nem emlékszik, mit jelent álmosnak lenni? Okosórával könnyedén alakíthatsz ki egészségesebb alvási szokásokat! Az LS02 Pro figyeli az alvást, és grafikonokat készít, amelyek megmutatják, mennyi ideig tart az alvás egyes fázisai. Ezen információk rendszeres nyomon követésével megtudhatja, hogy a stressz, az étrendben vagy a fizikai aktivitásban bekövetkezett változások hogyan befolyásolják az alvás minőségét, majd ezen információk alapján olyan egészségesebb szokásokat valósíthat meg, amelyek lehetővé teszik, hogy végre pihenjen!

Ciklusok ellenőrzés alatt
Az LS02 Pro megbízható, ha a nők egészségi állapotáról van szó. Ez egy megoldás a ciklusod nyomon követésére és a változások nyomon követésére. Az alapinformációk megadása után az LS02 Pro segít megjósolni a közelgő menstruáció időpontját azáltal, hogy időben értesíti Önt! Többé nem kell attól tartanod, hogy a legkevésbé alkalmas pillanatban meglepődsz!

Eddzen és döntse meg saját rekordjait
Az okosóra akár 100 sportolási módot is kínál, figyelembe véve a legnépszerűbb sportokat. A nagy pontosságú érzékelők segítségével rögzítheti mozgásait, és olyan információkat szolgáltathat, mint a lépések száma, az elégetett kalóriák és a megtett távolság. Dolgozz a formádon, tűzz ki célokat és döntsd meg rekordjaidat minden nap!

Átgondolt tervezés
Ez a modell elegáns dizájnnal és integrált fémkonstrukcióval rendelkezik, melynek matt felülete fényűző megjelenést kölcsönöz neki. A megjelenés azonban nem minden! Az IP68-as besorolás a tartósság garanciája - nem fél az izzadságtól, így minden gond nélkül elkísérhet egy intenzív edzés során - akár esőben is!

Az Ön személyi asszisztense
Mostantól kéznél van a fontos információk! A Bluetooth-on keresztül a telefonhoz csatlakoztatott okosóra értesít a bejövő hívásokról és hangüzenetekről, valamint az alkalmazások értesítéseiről, így többé nem marad le egyetlen fontos üzenetről sem!

Tartós akkumulátor
Az okosóra egyetlen feltöltése akár 20 napos használatot biztosít alap módban. A napi használat a többi funkció módban 10 napos működést tesz lehetővé. Így nem kell attól tartania, hogy az akkumulátor túl gyorsan lemerül.

Egyéb kényelmes funkciók
Hogyan könnyítheti meg az LS02 Pro az életét? Csatlakoztassa telefonjához egy alkalmazáson keresztül, és ébresztés beállításával, zenelejátszó kezelésével vagy okostelefonja kamerájának önkioldójával hozza ki a legtöbbet a képességeiből. Nem tudod, hol van a telefonod? A praktikus „Telefon keresése” funkció segítségével megtalálhatja az okosóráról!

Gyártó: Xiaomi
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned