Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi LS02 Pro Black
Xiaomi LS02 Pro Black
Xiaomi LS02 Pro Black
Xiaomi LS02 Pro Black
Xiaomi LS02 Pro Black
Xiaomi LS02 Pro Black
Termék adatai

Xiaomi LS02 Pro Black

Cikkszám: LS02PRO-BLK
Kijelző mérete: 1,4", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, IP68, Bluetooth, Pulzusmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 48x37x10,8mm
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
10 676 Ft
Instock
db

Élénk óraszámlapok - rengeteg testreszabási lehetőség
Az alkalmazás több mint 100 óraszámlapot kínál, amelyek között sportos, minimalista, technológiai és gépi témák is megtalálhatók. Emellett kedvenc fényképeidet is beállíthatod óraszámlapként.

SpO2 és pulzusmérés - Megbízható egészségőr
A Xiaomi Haylou LS02 Pro dinamikusan követi a pulzusodat és a véroxigénszintedet, még éjszaka is. Emellett képes a stresszszint mérésére is, hogy segítsen a stressz csökkentésében légzéstréninggel.

Intelligens alvásfigyelés - a legjobb alvásminőség érdekében
Az óra okosan rögzíti az alvás különböző szakaszait, mint a mély alvás, a könnyű alvás és az REM alvás, segítve ezzel, hogy egészségesebb alvási szokásokat alakíts ki.

IP68 Por- és vízálló - Legyőzve a természetet
Az óra ellenáll a mindennapi tevékenységeknek, és könnyedén megbirkózik az intenzív edzések során keletkező izzadással vagy a viharos esővel.

Bejövő hívás emlékeztető - mindennapi feladatok könnyedén
Kapcsolódj mobiltelefonhoz Bluetooth-on keresztül. A hívások, a WeChat és különböző alkalmazások információi valós időben szinkronizálódnak az órával. Így sosem maradsz le egy fontos üzenetről sem.

10 napos akkumulátor idő - soha nem hagy cserben
Egy teljes töltéssel az óra több mint egy hétig használható a napi módban, és körülbelül 20 napig a hosszú akkumulátor-élettartam módban. Egy rövidebb utazásra sem kell magaddal vinned a töltőt.

Távoli kamera vezérlés - könnyedén készíthetsz fényképeket
Kapcsolódj a telefon alkalmazáshoz a kamera vezérléséhez, így nem kell járókelőket megkérned segítségért. Rögzíts minden fontos pillanatot az órával.

100 edzésmód - tökéletes fitnesz partner
A 100 edzésmód a legnépszerűbb sportokat fedi le. Az új, fejlettebb nagy pontosságú szenzor pedig pontosabban rögzíti az adatokat.

Gyártó: Xiaomi
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned