Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) Black
Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) Black
Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) Black
Termék adatai

Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) Black

Cikkszám: DVB4287GL
WI-FI 6 (802.11ax), 1xWAN, 3xLAN, Gigabit LAN, 2,4GHz 576Mbps, 5GHz 2402Mbps, Dual Band, Mesh WI-FI
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
45 173 Ft
Instock
db

A Xiaomi hálós rendszere teljes lefedettséget biztosít az összetett otthoni elrendezésekhez
A Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) egy olyan hálós hálózattá egyesül, amely Wi-Fi 6 lefedettséget biztosít az egész otthonban, akár 4000 négyzetméternyi területet lefedve. A Xiaomi Mesh System AX3000 támogatja a hálós hálózatépítést ugyanazzal a modellel és/vagy a Mi Router AX9000-zel, összesen legfeljebb 10 eszközzel. A jel automatikusan és zökkenőmentesen vándorol a különböző routerek között, így Ön menet közben is játszhat.

Hálórendszer önjavító képességekkel
A Xiaomi Mesh System AX3000 segítségével létrehozott hálós hálózatban egy meghibásodott csomópont észlelésekor a teljes hálózati architektúra újratervezésre kerül a hálós hálózat normál működésének biztosítása érdekében.

A könnyen használható hálós készlet okos és egyszerűen telepíthető
A Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) csomagot gyárilag előre konfigurálták, így nincs szükség bonyolult beállításra, és azonnal használható*. Mostantól könnyen beléphet a nagysebességű internet korszakába, szakértelem nélkül.

Kezdje el azonnal és élvezze a villámgyors Wi-Fi 6
A Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávokat kínál, mindkettő 802.11ax technológiával. A két sáv kombinált kétsávos vezeték nélküli sebességet kínál, amely akár 2976 Mbps. Ez közel kétszerese egy tipikus AC1200-as router sebességének. Az 1024 QAM technológia szintén gyorsabb, mint a Wi-Fi 5 256 QAM technológiája, így nem kell várnia a nagy sebességű internet-hozzáférésre.

160 MHz-es nagy sávszélesség a kiváló élményért
Ha a sávszélesség olyan, mint egy autópálya, akkor a hagyományos 2 sávos közlekedési rendszerek mindig zsúfoltak. A Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) rendszerrel azonban minden sáv szélessége, és az 5GHz-es sávban a sebességek megduplázódnak. Élvezze a végtelenül zökkenőmentes online élményt, még akkor is, ha több eszközzel csatlakozik.

A nagy hatékonyságú OFDMA átvitel zökkenőmentesebbé teszi az internet-hozzáférést több eszköz számára
Az OFDMA technológia lehetővé teszi az útválasztók számára, hogy egyszerre több eszközről származó adatfolyamokat dolgozzanak fel, amikor nagyméretű eszközök igényelnek adatátvitelt, hatékonyan csökkentve a hálózati torlódásokat és jelentősen csökkentve a késleltetési időt.

Stabil online kapcsolat 254 eszközzel egyidejűleg
Az intelligens otthonok kora egyre több csatlakoztatott eszközt hoz az otthonokba. Minden Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) termék 256 MB RAM memóriával rendelkezik, hogy megfeleljen az alkalmankénti összetett, nagyszámú eszközzel rendelkező környezeteknek, például családi összejövetelek vagy partik alkalmával, így a stabil kapcsolódás és a válaszadás időben biztosított.

Nem csak energiatakarékos, de tartósabb is
A Target Wake Time technológia csak akkor csatlakozik, ha adásjelet kap, egyébként alvó üzemmódban marad. Ez hatékonyan csökkenti az átlagos energiafogyasztást a Wi-Fi eszközökhöz való csatlakozáskor, és meghosszabbítja a termék élettartamát.

Egyszerűbb, intelligensebb felhasználói élmény
A Xiaomi Mesh System AX3000 (2-Pack) támogatja az intelligens vezérlést a Xiaomi Home/Mi Home alkalmazáson keresztül, leegyszerűsítve a hálózat konfigurálását, így még a kezdő felhasználók is könnyen hozzáférhetnek a nagy sebességű hálózatokhoz.

Egy csomag, több lehetőség
Ha ez a csomag nem felel meg az Ön igényeinek, kínálunk Xiaomi Mesh System AX3000 (1-Pack). Akár egy kis lakásban, akár egy nagy, többszintes házban él, nálunk megtalálja a megfelelő igény szerinti megoldást az Ön által kívánt internetkapcsolat megteremtéséhez.

Menő fekete téglalap alakú kocka alakú design
A rejtett, kétsávos, nagy teljesítményű antennák, a torony típusú hőarchitektúra, a nagy csatornakonvekció és az extra nagyméretű fém hűtőborda stabil működést biztosít.

Gyártó: Xiaomi
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned