Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Mi Automatic Foaming Soap Dispenser
Xiaomi Mi Automatic Foaming Soap Dispenser
Xiaomi Mi Automatic Foaming Soap Dispenser
Xiaomi Mi Automatic Foaming Soap Dispenser
Termék adatai

Xiaomi Mi Automatic Foaming Soap Dispenser

Cikkszám: BHR4558GL
Szappanadagoló
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
7 040 Ft
Instock
db

Mi Automatic Foaming Soap Dispenser

Szenzoros, érintés nélküli szappan adagoló Hatékony, antibakteriális szappant ad ki, rögtön, miután kinyújtottad a kezed


Érintésmentes dizájn – még higiénikusabb | Hatékonyan elöli a baktériumok 99.9%-át | Hidratál és növényi kivonatokat tartalmaz

Mi Automatic Soap Dispenser Kit, a 2018 Good Design Award nyertese

Érintés nélküli automatikus szappanadagolóként következetes és hatékony tisztítást biztosít, miközben időt és vizet is megtakarítasz. A kompakt, minimalista és low-key design tökéletes minden fürdőszoba vagy konyha, és kiváló minőségű, elegáns, kézmosási élményt nyújt.


Mi Automatic Soap Dispenser Kit, az IF Design Award 2019 nyertese

A Mi Automatic Foaming Soap Dispenser egy érintésmentes szappanadagoló mechanizmusra épül.
A közeli infravörös érzékelőtechnikával felszerelt készülék azonnal felismeri a felhasználók kezét az adagoló alatt, majd automatikusan kiengedi a tökéletes mennyiségű szappant.
Mikrohab-szivattyúja gazdag, vastag habot kínál a luxus kézmosási élmény érdekében. Kompakt, vonzó, higiénikus, helytakarékos kézmosó megoldásként minden fürdőszobában vagy konyhai berendezéssel jól mutat. A kézi szappanadagoló általában 2 g-ot ad minden adag szappanhoz, ami 10 másodperc öblítést igényel.
A Mi Automatic Foaming Soap Dispenser hozama csak 0,8 g, amely mindössze 5 másodperc, 60% szappan mennyiség és 50% víz megtakarítás, miközben ugyanazt a hatást fejti ki.


Bőséges mikro méretű buborék a bőr tisztításához, amelyek behatolnak a pórusokba

A levegő-folyadékarány 12:1, a hab sűrű, erős tapadással, miután egy mikrométer méretű lyukon áthaladt egy kétlépcsős elválasztó szűrővel. A finom, sűrű hab biztosítja a megfelelő lefedettség a bőrön, és eléri a finom pórusokat, kifejtve mélytisztító hatását.


Hatékonyan gátolja a mindennapi baktériumokat 99.9%-os antibakteriális rátával

Mérvadó laboratóriumi tesztek bebizonyították, hogy hatékonyan gátolhatja az e. coli, staphylococcus aureus, candida albicans és más gyakori mindennapi baktériumok teredését 99.9%os antibakteriális hatásfokkal, az egész család hatékony védelme érdekében.

Az enyhén savas formula ph-szintje közel van a bőr ph-jához enyhe, érzékeny bőrápolás

Az alacsony savasságú formula ugyanolyan ph-értékkel rendelkezik, mint az emberi bőré, így a hosszú távú használat nem károsítja a bőr ph-egyensúlyát, puha, sima marad a bőr. A hozzáadott glicerin enyhe textúrájú, természetes olajokból készül, hidratálja a kezet.

* A termék csak a szappan adagolót tartalmazza, a szappan és a tartály külön megvásárolható

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned