Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Mi Router 4C White
Xiaomi Mi Router 4C White
Termék adatai

Xiaomi Mi Router 4C White

Cikkszám: DVB4231GL
WI-FI 4 (802.11n), 1xWAN, 2xLAN, 10/100 LAN, 2,4GHz 300Mbps
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
Árcsökkenés
7 492 Ft
6 412 Ft
Instock
db

Erőteljes jelek, széles lefedettség és gyors átvitel
A 4 külső, 5dBi jelerősítésű külső, minden irányba mutató antenna hatékonyan fokozza a jelerősítés hatását az átviteli teljesítmény javítása érdekében, és könnyen használható különböző összetett valós környezetben.

Nagy 64MB memória a gyors feldolgozáshoz és a stabil működéshez
Az akár 64MB memóriával az adatátvitel stabilabb, így nagyobb számú funkció zökkenőmentes működése és több okoseszköz stabil csatlakoztathatósága biztosított.
Akár 64 eszköz is csatlakoztatható, így a Xiaomi Smart Home eszközök központi eleme lehet otthonában.

Intelligens sebességkorlátozás a gyorsabb internet-hozzáférésért
Kiválaszthat egy router-konfigurációt az alkalmazáspiacnak megfelelően, vagy megengedheti a Mi Router 4C-nek, hogy intelligens optimalizálást végezzen, hogy zökkenőmentesebb élményt élvezhessen a játékokban, videók nézésében vagy az internetes böngészésben. A jobb online élmény érdekében a hálózati sávszélességet is priorizálhatja egy-egy eszköz számára.

Nagyobb garancia az internetsebességre
A jogosulatlan Wi-Fi hozzáférés nagy része a túl egyszerű jelszavaknak vagy a telepített hálózatmegosztó szoftvereknek köszönhető. A Mi Router 4C képes figyelmeztetni, ha egy új eszköz csatlakozik a hálózathoz. Ha egy gyanús eszköz megpróbál csatlakozni a hálózathoz, a biztonsági szinttől függően blokkolja a csatlakozást, vagy felszólítja az eszközt a feketelistára való felvételére.

Wi-Fi optimalizálás
A hálózat sebességének növeléséhez nyissa meg a Mi Wi-Fi alkalmazást, lépjen az eszköztárba, és egyszerűen kattintson a "Wi-Fi optimalizálás" gombra, hogy automatikusan figyelje és optimalizálja a Wi-Fi csatornát több dimenzióban.

Otthoni hálózata a tenyerében
A Mi Wi-Fi alkalmazással bármikor kezelheti otthoni hálózatát, így akkor is ellenőrizheti otthoni hálózata állapotát, ha éppen nincs otthon.

Az egyszerű dizájn könnyen illeszkedik bármilyen otthonba
A Mi Router 4C visszafogott geometrikus kialakítású, matt fehér műanyag testtel rendelkezik. Az egyszerű megjelenés természetes minőséget képvisel, és lehetővé teszi, hogy bármilyen helyiségbe beilleszkedjen.

Gyártó: Xiaomi
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned