Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Mi Router AX9000
Xiaomi Mi Router AX9000
Xiaomi Mi Router AX9000
Xiaomi Mi Router AX9000
Termék adatai

Xiaomi Mi Router AX9000

Cikkszám: DVB4304GL
WI-FI 6 (802.11ax), 3xLAN, 2xWAN/LAN, Gigabit LAN, 2,5Gbps LAN, 2,4GHz 1148Mbps, 5GHz 4804Mbps, Tri Band, USB
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
115 847 Ft
Instock
db

Három különálló sáv, Játék megszakítás nélkül
A hagyományos kétsávos routerekkel szemben ez a háromsávos router egy további sávot kínál külön az e-sportok számára,  így a gamerek más eszközök zavarása nélkül élvezhetik az ultramagas sávszélességet.

160 MHz-es sávszélesség
Kétszeres sebesség és kétszeres sávszélesség  az elterjedtebb 80 MHz-es sávszélességhez képest, megfelelve több eszköz nagysebességű csatlakozási követelményeinek.

4K QAM nagyobb adatátviteli sűrűség
A 4K QAM protokollt támogató eszközök esetében a Wi-Fi sebesség további 20%-kal nő.

A sebesség megőrzése több eszköz esetén is
Az OFDMA javítja az egyes átvitelek hatékonyságát, a MU-MIMO pedig növeli a teljes átviteli kapacitást. A kettő együttesen nagyobb sebességet és kisebb késleltetést eredményez, amikor több eszköz van egyszerre használatban.

Teljes körű számítási teljesítmény, teljes körű harci teljesítmény
Qualcomm négymagos 2,2 GHz-es CPU-val + kétmagos 1,7 GHz-es NPU-val felszerelt, a csúcskategóriájú chipet hatékony adattovábbításra tervezték, és megfelel az e-sport hálózatok szigorú követelményeinek.

12 független, nagy teljesítményű jelerősítő
A független jelerősítő hatékonyan növelheti a jelátviteli teljesítményt és egyúttal javíthatja a jelfogadási érzékenységet is.

12 nagy nyereségű antenna
Minden antennacsoport három nagy nyereségű antennát, egy 2,4 GHz-es és két 5 GHz-es antennát tartalmaz a szélesebb jellefedettség érdekében.

2,5 Gbps-os gaming Ethernet port
A vezetékes eszközök is élvezhetik a gaming minőségű, nagy sebességű hálózatokat.

Nagy, 1 GB-os memória
Támogatja 248 eszköz, okosotthon-eszközök, laptopok, sztereó, játékkonzolok egyidejű csatlakoztatását, így mindenki elégedett lesz.

USB 3.0 nagy sebességű port
Csatlakoztassa merevlemezhez, a nagy sebességű családi privát felhőalapú lemez másodpercek alatt módosítható, támogatja a SAMBA-megállapodást, okostelefonokat, TV-ket és PC-ket

Egyedi gaming világítási effektek
X-alakú világítótest 16 millió színnel, így kiválaszthatja kedvenc színét. Támogat továbbá öt fényeffektus-módot, mint például a Lélegzés, a Szivárvány és a Csillagos égbolt.

Aktív hűtés
Professzionális hőszimulációval kialakított légcsatorna, ultracsendes ventilátor, amely automatikusan beállítja a ventilátor sebességét a hőmérsékletnek megfelelően. A ventilátor éjszaka is csendes marad, és nagy igénybevétel esetén hatékonyan elvezeti a hőt a stabil teljesítmény érdekében.

Háromsávos Mesh-hálózat
A Mesh-hálózat konfigurálása egyetlen kattintással, kizárólagos backhaul frekvenciasáv, nincs sebességveszteség a hálózatépítés során.

Az eszközök automatikus keresése, hálózati konfiguráció egy kattintással
A független AIoT-antenna automatikusan felismeri az Önt körülvevő okoseszközöket. Hozzáférés a hálózathoz egyetlen kattintással, jelszó megadása nélkül.

Gyártó: Xiaomi
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned