Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Robot Vacuum E5 White
Xiaomi Robot Vacuum E5 White
Xiaomi Robot Vacuum E5 White
Xiaomi Robot Vacuum E5 White
Termék adatai

Xiaomi Robot Vacuum E5 White

Cikkszám: BHR7969EU
Robotporszívó
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
63 561 Ft
Instock
db

A Xiaomi Robotporszívó E5 hatékony porszívózási és felmosási funkciókat kínál egyben, a mindenre kiterjedő kényelmes padlótisztítás érdekében. A Robotporszívó E5 tökéletes a háziállat-tulajdonosok számára, így ideális a szőrmentes környezet fenntartásához. Könnyen karbantartható kialakításának köszönhetően nincs szükség másodlagos szőrkezelésre. Kompakt, 300 mm-es teste lehetővé teszi, hogy a robot szűk helyeken is könnyedén mozogjon, és könnyedén, kihagyás nélkül takarítson. Alacsony, 70 mm-es testmagasságának köszönhetően a bútorok alatt is könnyedén manőverezhet.

Olyan fejlett alkatrészekkel felszerelve, mint a kettős oldalsó kefe, a fúvóka, a porszívószűrő és a szívóventilátor, alapos és rendkívül hatékony takarítást biztosít. A ventilátoros fúvóka maximális, 2000Pa szívóteljesítményével könnyedén kielégítheti a mindennapi padlótisztítási igényeit. Három szívási szintje a hajszálak mély tisztításához, valamint a mosható felmosóbetéttel ellátott beszivárgó víztartálya még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a Xiaomi Robotporszívó E5 használatát a ház körül.

A Xiaomi Robotporszívó E5 több intelligens érzékelővel is rendelkezik a rugalmas akadálynavigációhoz, hogy ne akadjon el takarítás közben. Cikcakkos tisztítási útvonala segít a pályán maradni, hogy minimalizálja a tisztítatlan foltokat és fenntartsa a nagy hatékonyságú tisztítási sebességet.

A Xiaomi Robotporszívó E5-öt akár távolról is vezérelheti a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáson keresztül, hogy szabályozza a takarítási ütemterveket, és felszabadítsa a kezét, hogy több időt tölthessen azzal, amit élvez. Az Alexa és a Google Assistant-kompatibilis eszközökkel is kompatibilis.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned